Kun suhteessa ollaan pidemmän aikaa, monet asiat muuttuvat rutiineiksi ja alkuaikojen rakkaudenosoitukset alkavat jäädä yhä vähemmälle – pahimmassa tapauksessa ne unohtuvat kokonaan.

Parit alkavat arvailla, onko kumppanin rakkaus kadonnut, koska hän ei enää sano niitä kahta maagista sanaa.

Tumblr-käyttäjä Bright-Eyed Bad Wolf paljasti keksintönsä, joka auttoi häntä ja hänen aviomiestään. Keino on niin yksinkertaisen nerokas, että se auttaa varmasti myös sinua parisuhteessasi!

Kuten monelle muullekin, kyseisen naisen aviomiehelle oli vaikeaa sanoa ääneen ”rakastan sinua”, joten nainen kertoi miehelleen lapsena tekemästään asiasta. Kun toista pidetään kädestä, kolme puristusta tarkoittaa ”rakastan sinua”.

Vaimo oli pelännyt, että miehen rakkaus oli kadonnut, mutta nyt hän on kokenut valtavan yllätyksen. Miehen rakkaus ei ollut kadonnut minnekään, sen sanominen ääneen vain oli hänelle vaikeaa. Yksinkertainen asia muutti parin suhteen laadun täysin ja molemmat käyttävät tätä sanatonta kommunikointia nykyisin koko ajan.

Rakkautta voi osoittaa ilman sanoja myös esimerkiksi käyttämällä kolmea sormen napautusta käteen, olalle, polveen tai mihin tahansa vartalon osaan, tai jotain muuta vain teidän kahden välistä merkkiä – kannattaa kokeilla!

Lähde: Metro

Kuva: Pixabay