Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti viihtyy nykyisin tiiviisti yhdessä tanskalaisen julkkisyrittäjän, Jesper Backerin kanssa. Kaksikon suhteen paljasti ennen vappua Seiska-lehti. Kumpikaan suhteen osapuoli ei ole vahvistanut rakkauttaan medialle.

Martinan ja Jesperin suhde vaikuttaa kuitenkin olevan jo melko vankalla pohjalla, sillä pari matkusti tällä viikolla yhteiselle lomalle Espanjan Mallorcalle. Molemmat ovat julkaisseet runsaasti kuvia omille Instagram-tileilleen Mallorcan jylhistä vuoristomaisemista ja kauniilla uima-altaalla kruunatusta villasta.

Viime päivinä Jesper on intoutunut kuvaamaan Martinaa Instagram-tilinsä Stories-osioon. Osa kuvista vaikuttaisi olevan salaa napattu.

Eilen keskiviikkona (11.5.) Jesper julkaisi Stories-osiossaan videon, jossa Martina pyöräilee hänen edellään Espanjan maalaismaisemissa. Taustalla soi kappale, jossa lauletaan rakastumisesta.

Pyöräilyvideon jälkeen Jesper on lisännyt Stories-osioonsa kuvan, jossa hän nostaa Martinan kanssa kaljamaljat tällä viikolla suoritetuille pyörämatkoille. Yllättäen Martina on lisännyt Jesperin julkaisun myös omaan Stories-osioonsa.

Keskiviikkopäivän päätteeksi Martina ja Jesper suuntasivat syrjäiseen poukamaan rakennettuun ravintolaan, jossa he muun muassa joivat raikkaan näköisiä drinkkejä. Jesper on julkaissut Stories-osioonsa Martinasta kauniin kuvan, jossa nainen kippistelee Jesperin kanssa mojito kädessään.

Martina itse on keskittynyt omalla Instagram-tilillään julkaisemaan pääosin urheiluun keskittyviä postauksia. Kuvat on mitä ilmeisimmin ottanut Martinan Jesper-rakas.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Oho! Lähtivätkö Martina Aitolehti ja Jesper Backer yhteiselle lemmenlomalle? – julkaisivat kuvia samasta paikasta

Seiska: Martina Aitolehti rakastui julkkisyrittäjään