Naisseuran löytäminen ei ole kaikille miehille helppoa, kun taas toisille tuntuu riittävän vientiä muidenkin edestä. Miehet eivät ole ongelmansa kanssa yksin, sillä tutkijatkin ovat kiinnostuneet aiheesta. Tässä on kahdeksan tieteen tukemaa keinoa, joilla mies voi vaikuttaa naisten silmissä kiinnostavammalta.

1. Pukeudu punaiseen

Punaisen värin ansiosta erotut joukosta, ja myös naiset huomaavat sinut. Kyllä, tieteellinen tutkimus on paljastanut, että naiset pitävät viehättävämpinä miehiä, jotka pukeutuvat punaiseen. Tutkimuksessa naiset arvostelivat miesten valokuvia, ja antoivat korkeammat pisteet miehille, joilla oli yllään punainen paita kuin niille, joilla oli vihreä paita.

2. Korkea status viehättää

Moni ei varmasti ylläty kuullessaan, että miehet, jotka ovat korkeassa asemassa viehättävät naisia. Vuonna 2010 tehdyssä tutkimuksessa naisille näytettiin kuvia miehistä joko Bentley Continental GT:n tai Ford Fiestan kanssa. Naiset suosivat kalliimman auton kanssa poseeraavia miehiä.

3. Ala harrastaa extreme-urheilua

Naiset arvostavat urheilullisia miehiä, mutta ilmeisesti on vielä parempi, jos urheilulaji on riskialtis. Kokeile siis vaikka sukellusta tai laskuvarjohyppyä, jos haluat saada lisäpisteitä naisten silmissä.

4. Näytä arpesi

Riskialttiissa urheilulajissa voi joskus loukkaantua, mutta ei hätää, sillä naiset pitävät arpia puoleensavetävinä. Vuonna 2009 tehdyssä tutkimuksessa naisille näytettiin kuvia miehistä, ja he valitsivat viehättävimmiksi miehet, joiden kasvoihin oli lisätty arpia kuvankäsittelyllä.

5. Kasvata parta

Naiset tuntevat vetoa parrakkaisiin miehiin, joten kannattaa harkita kasvokarvojen kasvattamista. Vuoden 2013 tutkimuksen mukaan pitkä sänki oli naisten suosikki.

6. Käy salilla

Tarvitsemmeko edes tiedettä todistamaan, että naiset suosivat lihaksikkaita miehiä? Useiden tutkimusten mukaan fyysisesti vahvat miehet viehättävät suurinta osaa naisista.

7. Naurata seuralaistasi

Miehen ei aina tarvitse harrastaa laskuvarjohyppyä, eikä heikko parrankasvukaan välttämättä karkota kaikkia seuralaisia. Naiset nimittäin kiinnostuvat miehistä, jotka saavat heidät nauramaan.

8. Etsi kumppani, joka pelaa samassa liigassa

Tutkimusten mukaan ihmiset löytävät yleensä kumppanin, joka on heidän kanssaan ulkonäön puolesta samaa tasoa.

Lähde: Independent