Mies sai pakit – muuttui transnaiseksi ja kaksi vuotta myöhemmin sama mies rakastui häneen

Vaalea kaunotar Erin Anderson, 22, syntyi ja kasvoi Yhdysvaltojen Kentuckyn osavaltiossa Aaron-nimisenä poikana.

Anderson huomasi jo 3-vuotiaana olevansa väärässä kehossa. Hän piti lapsena isoäitinsä korkokenkiä, meikkasi äitinsä meikeillä ja laittoi päähänsä t-paitoja, jotta ne näyttäisivät pitkiltä hiuksilta.

Koulussa häntä kiusattiin feminiinisyydestä ja tytötkään eivät halunneet leikkiä hänen kanssaan, koska hän ei ollut ”oikea tyttö”.

18-vuotiaana Anderson huomasi netissä söpönä pitämänsä Jared Norrisin profiilin ja lisäsi hänet ystäväksi. Hän yritti saada yhteyttä mieheen, joka ei kuitenkaan ollut lainkaan kiinnostunut hänestä.

Pian sen jälkeen Anderson lopulta päätti, että oli aika tehdä muutos ja elää elämää sellaisena kuin hän oikeasti oli. Hän aloitti hormonihoidot ja alkoi ulkoisestikin näyttää enemmän naiselta.

Kaksi vuotta pakkien jälkeen Norris tykkäsi eräästä trans-naiseksi tunnustautuneen Andersonin Instagram-kuvasta. Anderson lähetti miehelle puhelinnumeronsa ja 5 minuuttia myöhemmin Norris soitti hänelle. Siitä lähtien he ovat olleet yhdessä.

Jared Norris, 28, kertoo rakastuneensa Andersoniin heti (siis 2 vuotta pakkien jälkeen, kun hän näytti naiselta). Norris sanoo tietäneensä, että häntä tultaisiin vihaamaan asiasta, mutta hän halusi kertoa suhteesta julkisesti. Ja vihaa tuli, jopa tappouhkauksia, mutta pariskunta ei välitä niistä.

Ennen Norrista kaikki Andersonin aiemmat deittikumppanit olivat pelänneet kertoa vanhemmilleen tapailevansa transnaista, joten suhteet olivat päättyneet.

Pariskunta on onnensa kukkuloilla ja jonain päivänä Anderson toivoo pääsevänsä kalliiseen sukupuolenkorjausleikkaukseen saattaakseen prosessin loppuun saakka.

Lähde ja kuvia pariskunnasta: vt.

Kuva: Facebook / Erin Anderson


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.