Mies suuteli avovaimoaan ennen töihin lähtöä – perään tuli viesti, ettei hän enää tule kotiin

Brittiläinen perheenäiti Kirsty, 34, muistaa aamun, jona hänen miehensä Zack katosi. Mies suuteli hyvästiksi avovaimoaan ja vilkutti perheen kahdelle lapselle, joista nuorempi oli vain viiden viikon ikäinen. Pari tuntia myöhemmin Kirsty sai yllättäen Zackilta tekstiviestin, jossa mies sanoi, ettei aio enää tulla takaisin.
Samana aamuna Zack oli soittanut työpaikalleen, ettei pääse töihin. Sen sijaan mies oli mennyt poliisiasemalle ja kertonut, että jos hänet ilmoitetaan kadonneeksi, hän ei halua tulla löydetyksi. Kirstylle asia selvisi, kun hän täytti katoamisilmoitusta. Poliisit kertoivat Kirstylle, että aviomies oli elossa ja voi hyvin, mutta ei halunnut vaimonsa tietävän olinpaikkaansa.
Kirsty kertoi tarinansa BBC:n radio-ohjelmassa. Hän kertoi huolestuneensa erityisesti siksi, että Zackilla oli diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lisäksi miehellä oli ollut ongelmia uhkapelien kanssa.
– Tiesin, ettei hän ollut kunnossa. Mutta hän vaikutti siltä, että tilanne oli hallinnassa, kun poliisit näkivät hänet, Kirsty kertoo.
Lähtiessään Zack ei pakannut mitään mukaansa, ei edes lääkärin määräämiä lääkkeitä. Kirsty tiesi, että ilman lääkitystä hänen miehensä sairastuu masennukseen.
Pari on ollut yhdessä viisi vuotta. Kirstyn seitsemänvuotias tytär on aiemmasta suhteesta. Nainen yritti löytää miehensä muun muassa kuvallisten julisteiden avulla ja soittelemalla paikallisiin terveyskeskuksiin. Hän jopa laittoi pienen summan rahaa miehensä tilille, jotta sai jättää tälle tilisiirron viestikenttään viestin.
Sitten Kirstylle selvisi, että viranomaisilla oli tiedossa Zackin osoite, mutta sitä ei kerrottu hänelle.
– Kuvittelin meidän suunnittelevan yhteistä tulevaisuutta. Siihen ei kuulunut hänen pakenemisensa. Tunnen itseni petetyksi. Hän jätti minut yksin kaiken tämän vastuun kanssa, Kirsty toteaa.
Kun katoamisesta oli kulunut 41 päivää, Kirstyn onnistui kirjautua Zackin sähköpostitilille, jonka kautta hän sai vihjeitä Zackin olinpaikasta. Kirsty päätti yrittää kohdata miehensä, jonka uskoi olevan eräässä kylässä, jonne oli kahdeksan tunnin ajomatka.
Kirsty varasi huoneen läheltä paikkaa, jossa uskoi Zackin asuvan. Hän teki lentolehtisiä, joissa oli kuva Zackista perheensä seurassa. Kirsty myös jätti lentolehtisiin henkilökohtaisen viestin, jossa pyysi Zackia tapaamiseen. Nainen joutui kuitenkin palaamaan kotiin tuloksetta.
Lopulta Kirsty alkoi saada uusia vihjeitä Zackin olinpaikasta, ja sai jopa mieheltään puhelun. Puhelun aikana kävi ilmi, että mies oli menettänyt muistinsa ainakin osittain. He sopivat, että Kirsty kävisi hakemassa Zackin seuraavana päivänä, mutta puhelun jälkeen Kirsty ei enää kuullut Zackista.
Zack oli ollut kateissa yli kaksi kuukautta, kun tuntematon lääkäri soitti Kirstylle ja kertoi hoitaneensa miestä edelliset kymmenen päivää. Lääkäri kertoi, ettei mies voinut hyvin eikä muistanut monia asioita. Pariskunta keskusteli puhelimessa, ja lopulta lääkäri kertoi Kirstylle, että Zack oli toipunut riittävästi palatakseen kotiin.
Kirsty totuttelee yhä siihen, että Zack on palannut. Zack käy säännöllisesti lääkärin vastaanotolla, mutta Kirsty ei silti ole varma suhteen tulevaisuudesta.
– Hän voi sortua uhkapeleihin tai valehteluun… se on jotain, mitä en voi hallita, mutta mitä en myöskään voi sietää ympärilläni, Kirsty toteaa.
Lähde: BBC
(Pariskunnan nimet on muutettu. Kuvituskuva ei liity artikkeliin.)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.