Tämä yksinkertainen asia voi muuttaa sinutkin loistavaksi rakastajaksi.

Lähes 4 000 Cosmopolitan-lehden lukijaa antoivat saman vastauksen kyselyssä, jossa haluttiin selvittää erittäin hyvän rakastajan tärkein ominaisuutta.

Vastaajissa oli sekä heteroja että samasta sukupuolesta pitäviä. Voisi siis kuvitella, että vastaukset vaihtelisivat sukupuolen ja sukupuolisten mieltymysten mukaan. Onko tärkein ominaisuus jokin erityinen seksitaito, kuten suuseksin antaminen, kestävyys, hellyys, tai jokin muu vastaava? Ei ole!

Vastaus oli yksimielisyydessään varsin yllättävä. Lähes kaikki, sukupuolesta ja seksuaalisista mieltymyksistä riippumatta, olivat sitä mieltä, että loistavan rakastajan tärkein ominaisuus on innokkuus. Kyllä, innokkuus!

Lähes 4 000 vastaajaa oli sitä mieltä, että kaikista tärkeintä seksin aikana on tietää, että kumppani on tilanteessa mukana oikeasti ja aidosti. Sama vastaus oli noussut kärkeen myös Redditin vastaavanlaisessa keskustelussa.

Kyse on siitä, miten kovasti haluat olla juuri sillä hetkellä siinä tilanteessa.  Innokkuutta on turha yrittää esittää, sillä kumppani huomaa teeskentelyn nopeasti.

Sekä miehet että naiset haluavat tuntea olevansa haluttuja, ja sen osoittaminen aidosti seksitilanteessa on heille unelmien täyttymys. Samalla himo kasvaa ja toinenkin osapuoli innostuu tilanteesta entistä enemmän.

Reddit-kommenteissa eräs mies totesi tyhjentävästi: ”Taidoilla ei ole mitään merkitystä, jos et ole sydämelläsi tilanteessa mukana”.

Siinä siis vastaus kaikessa yksinkertaisuudessaan kysymykseen huippurakastajan tärkeimmästä ominaisuudesta. Ollaksesi loistelias sängyssä, sinun täytyy oikeasti haluta olla siellä.

Lähde: Cosmopolitan

Kuva: Pixabay