Miksi miehet ovat niin innostuneita naisten rinnoista? Tässä totuus!

Luonnollisesti naiset eivät suhtaudu rintoihinsa likimainkaan samalla tavalla kuin miehet. Joskus naiset voivat olla tyytymättömiä rintoihinsa, joskus ylpeitä niistä, ja joskus he taas saattavat käyttää niitä hyväkseen halutessaan mieheltä jotain.
Miesten näkökulmasta rinnat ovat enemmän tai vähemmän kuin magneetit. Miesten on vaikea pitää katsettaan pois rinnoista ja miesten näköpiiriin ilmestyessään ne saavat miesten ajatukset katkeamaan kuin taikaiskusta.
Jos miehiltä kysyy, miksi he rakastavat naisten rintoja niin paljon, he eivät todennäköisesti osaa vastata muuta kuin: ”Siksi, että ne ovat tissit”.

Luonnollisin syy miesten tissi-intoiluun on biologinen

Heteromiehille naisten rinnat (kuten myös huulet, sääret, peppu, silmät, hiukset ja käytännössä kaikki muutkin naisten ominaisuudet) ovat synnynnäisesti houkuttelevia. Miehet näkevät ne, arvostavat niitä ja ne myös saavat miehet kiihottumaan sekä monesti huomaamattaan tuijottamaan liian pitkään.
Kyseessä on kuitenkin jotain muutakin, kuin pelkkä biologia. Nainen tietää, että jos hän haluaa viedä miehen huomion, riittää että hän ei pue päälleen rintaliivejä. Rinnan koolla ei tässä tapauksessa ole mitään merkitystä.

Miehet nauttivat erottaessaan vaatteista rinnan muodon, varsinkin Yhdysvalloissa, jossa paljaiden rintojen julkinen esilläolo on edelleen suuri tabu. Miehet yrittävät mielellään kuvitella naisten rintojen kokoa ja muotoa vaatteista päättelemänsä informaation perusteella.

Onko rintojen koolla väliä?

Naiset eivät tunnu ymmärtävän, että miehet rakastavat kaiken kokoisia ja muotoisia rintoja. Monesti innostus näyttää kasvavan rintojen koon kasvaessa, mutta koko ei merkitse kaikkea tässäkään asiassa. Jotkut miehet toki ajattelevat, että isompi on parempi, vaikka runsaus olisikin rakennettu silikonista, mutta he eivät edusta kaikkia miehiä. Joidenkin miesten mielestä silikonirinnat puolestaan näyttävät epäluonnollisilta.
Jos nainen haluaa hankkia itselleen silikonirinnat, hänen ei välttämättä kannata miettiä C-kuppia suurempaa kokoa, jos hän haluaa miesten jatkossakin katsovan häntä silmiin.
Lähde: Your Tango
Megan Fox GIF: Giphy


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.