Miten saa miehen kestämään pidempään sängyssä? 7 ohjetta

Jos miehellä on ongelmia kestää sängyssä niin pitkään kuin hän tai nainen haluaisi, alla 7 vinkkiä miten välttyä ennenaikaiselta orgasmilta.
Moni mies on varmasti yrittänyt seksiä harrastaessaan ajatella urheilua tai ratkoa matemaattisia ongelmia kestääkseen pidempään, mutta aina pelkkä ajattelu ei riitä. Itse asiassa monesti käy niin, että mitä kovemmin yrittää kestää pidempään, sitä nopeammin laukeaa.
– Ennenaikainen siemensyöksy on ongelma, joka koskettaa lähes jokaista miestä jossain vaiheessa elämää, sanoo Washingtonin yliopiston tohtori ja urologi Thomas J. Walsh.
Walshin mukaan sängyssä pidempään kestämiseen on pääasiassa kaksi hoitokeinoa: fyysinen ja psykologinen. Fyysiset hoitokeinot keskittyvät tuntoaistiin. Psykologiset hoidot keskittyvät huoleen, stressiin, tai muihin henkisiin tekijöihin, jotka voivat vaikuttaa laukeamiseen.

Nautinnollisen seksin ainoa määritelmä ei ole sen kesto, mutta jos miehen laukeamisen pidättely muodostuu ongelmaksi, hänen kestävyyttään voi kehittää. Alla olevia ohjeita kannattaa ensin kokeilla itse masturboinnin yhteydessä, ennenkuin niitä alkaa käyttää seksiin.
1. Pysäyttäminen ja jatkaminen
Tässä hoitokeinossa keskitytään vaikuttamaan omaan neurofysiikkaan, tai siihen miten keho vastaa fyysisiin tuntemuksiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mies keskeyttää toimintansa sillä hetkellä, kun hän tuntee että orgasmi on tulossa. Tässä vaiheessa tulee vain odottaa, että kiihottumisen huippu hälvenee. Seksiä voi jatkaa, kun tilanne on jälleen hallinnassa.
2. Puristus
– Kun mies tuntee orgasmin lähestyvän, hänen tulee lopettaa toiminta ja puristaa napakasti terskan alta. Peukalolla ja etusormella tehtävä puristus kohdistetaan virtsaputkeen, joka on peniksen alareunassa, sanoo seksiterapeutti Ian Kerner.
Puristustekniikka poistaa verta peniksestä ja vähentää seksuaalista kiihottumista. Tämän ansiosta mies välttää orgasmin ja voi jatkaa seksiä.
3. Naiset ensin
– Kun mies auttaa naista laukeamaan ensin suulla, sormilla, tai seksilelulla, hän tietää naisen saaneen nautinnon. Tämä voi vähentää suorituspaineita pidempään kestämisestä, Kerner sanoo.
4. Puudutusaineet
Hammaslääkäri voi levittää ikeniin esipuudutusainetta ennen varsinaista puudutuspiikkiä. Samalla idealla toimivat puuduttavat suihkeet, joilla voi vähentää peniksen herkkää tuntoaistia.
– Kun suihketta käyttää oikein, puudutustasoa voi säädellä ilman että puudutus siirtyy partneriin, Walsh sanoo.
Tuntoaistin turruttamisen riskinä voi joskus olla vaikeus ylläpitää erektiota.
5. Kondomi
Useimmat kondomivalmistajat tarjoavat myös erityisen paksuja kumeja, jotka käytännössä toimivat päälle vedettävinä puudutusaineina ja auttavat miestä kestämään pidempään.
6. Pillerit
Erektiopillereiden lisäksi on olemassa myös pillereitä, joiden avulla mies voi kestää pidempään sängyssä. Monet näistä tuotteista ovat masennuslääkkeitä, joten niiden käyttöä ei suositella ilman lääkärin lupaa.
7. Asiantuntijan apu
Jos kaikkia yllä mainittuja keinoja on käytetty ja ongelma jatkuu vieläkin, on syytä kääntyä asiantuntijan puoleen. Asiantuntijan avulla hoitokeinoja oppii hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti. Urologit ovat erikoistuneita hoitamaan myös seksuaalisen toiminnan ongelmia ja he osaavat havainnollistaa fyysisten sekä henkisten mekanismien toimintaperiaatteet. Oikeanlaisen harjoittelun ja apuvälineiden avulla kuka tahansa mies pystyy välttämään ennenaikaista siemensyöksyä.
 
Lähde: Men’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...