Sin City: A Dame to Kill For on elokuva, josta ei seksipommeja puutu. Yksi elokuvan seksikkäimmistä hottiksista, Jamie Chung, kertoi Men’sHealth-lehdelle omat deittivinkkinsä, joiden avulla kuka tahansa mies pystyy menemään itsevarmasti deitille seksikkään naisen kanssa ilman pelkoa välittömistä pakeista!

Chung on ihastuttanut miespuolisia katsojia Sin Cityn lisäksi mm. Suckerpunch, Kauhea kankkunen 2 ja 3 -elokuvissa sekä lukuisissa televisiosarjoissa, kuten Olipa kerran, Greyn anatomia ja The Gifted.

Ensin sinun täytyy kerätä rohkeutesi ja pyytää hottista deitille. Sen jälkeen voit hyödyntää näitä kuutta Jamie Chungin vinkkiä:

Kärsivällisyys palkitaan

– Jos hän on myöhässä 5 tai 10 minuuttia, se johtuu siitä että hän haluaa näyttää niin hyvältä kuin voi. Ole kärsivällinen äläkä välitä myöhästymisestä.

Anna hänen nähdä sinut parhaassa valossa

– Parhaat ensitreffit tapahtuvat päivänvalossa — lounas viikonloppuna, vaellus, tai vaikkapa suppaus. On aina parempi tehdä jotain aktiviteettia, ja jos se menee hyvin, voitte myöhemmin mennä vielä illallisellekin.

Hengitystä raikastavat pastillit ja suuvedet – käytä niitä

– Ei ole mitään kamalampaa kuin söpö kundi, jolla on pahanhajuinen hengitys.

Emme ole niin herkkiä kuin luulet

– Jos en näytä hyvältä jossain tietyssä asussa, kerro se minulle. Arvostan rehellisyyttäsi.

Älä esitä niin pirun viileää

– Älä odottele ensimmäisen tekstarin lähettämisessä hänelle deitin jälkeen. Tee se niin nopeasti kuin haluat. Se ei ole liian pian, jos hän pitää sinusta. Tämä pätee myös siihen, että kerrot tytölle ettet ole kiinnostunut hänestä — mitä pikemmin, sen parempi.

Älä koskaan kysy meiltä kuukautisista

– Ei ole sopivaa olettaa, että jos käyttäydyn ärsyttävästi, minulla täytyy olla kuukautiset. Se on harhaluulo. Voin olla ärsyttävä vain siksi koska haluan.

Lähde: Men’sHealth

Kuvat: Instagram / Jamie Chung