Pettäminen on varmasti itsekkäin ja anteeksiantamattomin asia, jonka ihminen voi toiselle parisuhteessa tehdä ja useimmiten sillä on todella huonot seuraukset.

Valitettavasti pettämistä tapahtuu silti jatkuvasti, mutta kiitos tekniikan, pettäjän liikkeitä ja tekemisiä voidaan nyt seurata entistä helpommin.

Instagram, Facebook & Twitter

Nämä ovat sosiaalisen median yleisimmät sivustot, joissa puolisot sekä vanhemmat ja jopa isovanhemmat todennäköisesti myös ovat. Silti edelleen löytyy hölmöjä, jotka saattavat jakaa somessa asioita, mitä ei todellakaan pitäisi.

Venmo

Tällä sovelluksella voi maksaa toiselle takaisin vaikka illallisen. Palvelu näyttää myös maksut, jotka on lähetetty tai vastaanotettu, ellei ilmoituksia ole otettu pois päältä. Tämän avulla näkee kenen kanssa kumppani on mahdollisesti illallistanut.

Uber & Lyft

Näistä kuljetuspalveluista näkee kyydin ajan, matkan pituuden, reitin ja hinnan. Näin ollen on suhteellisen helppo seurata missä kukakin menee.

Suoratoistopalvelut

Netflix ja muut suoratoistopalvelut näyttävät tietoja katsotuista sarjoista ja elokuvista. Ne esimerkiksi listaavat viimeksi katsotut ohjelmat, joten tätä kannattaa pitää silmällä. Onko kumppani esimerkiksi katsonut romanttista elokuvaa mentyään viettämään iltaa ”poikien kanssa”?

Snapchat

Me kaikki jaamme aivan liikaa tietoa omasta elämästämme ja Snapchat on tässä puuhassa trendikäs keino. Kannattaa katsoa, millaisia kuvia ja videoita kumppani jakaa tähän palveluun.

Liikuntasovellukset

Muun muassa älykellojen liikuntasovellukset kuten FitBit kertovat kuinka paljon olet liikkunut päivän aikana. Jos kumppani sanoo olleensa koko illan yksin sohvalla, sovelluksesta voi löytyä aivan toisenlaista tietoa. Tämä ei tietenkään tarkoita, että kumppani pettää, mutta pieni valkoinen valhe voi kieliä jostain isommasta.

Hashtagit

Ihmiset usein käyttävät hashtageja vaikkapa Instagram-kuvissaan. Kannattaa katsoa, millaisia hashtageja kumppani käyttää tässäkin palvelussa.

Puhelimen sijantipalvelu

Todella vainoharhaiset ihmiset voivat esimerkiksi iPhonen sijaintiavulla seurata toisen jokaista liikettä, vaikkakaan tämä ei todellakaan ole suositeltavaa toimintaa. Tekniikan avulla tämäkin kuitenkin on mahdollista.

Tekniikka sikseen, kommunikaatio on loppujen lopuksi suhteen ydin, joten on tärkeää, että molemmat parisuhteessa pystyvät luottamaan ja olemaan rehellisiä toisilleen!

Lähde: FHM

Kuva: Pixabay