Nainen masturboi joka päivä viikon ajan – näin se vaikutti häneen

Katolisen taustan omaava Emily Cappiello päätti tehdä seksuaalisen kokeilun Popsugar-sivustoa varten.
Katolisessa kasvatuksessa itsetyydytystä ei katsota hyvällä, mutta Cappiello on vuosien varrella oppinut antamaan itselleen nautintoa, ei kuitenkaan joka päivä. Hän halusi nyt kokeilla, millainen vaikutus päivittäisellä itsetyydytyksellä olisi häneen.
Lääketieteellisestä näkökulmasta masturboinnille ja sen tarpeelle ei voi kertoa oikeaa määrää tai aikaa, koska seksin tarve on yksilöllistä. Sooloseksistä ei ole minkäänlaista haittaa ihmisten välisiin suhteisiin, vaikka niin on väitetty, mutta siitä on todettu olevan monenlaisia hyötyjä. Masturbointi on turvaseksiä puhtaimmassa muodossaan, joten se on hyvä vaihtoehto niille, joilla ole ole kumppania. Itsetyydytys on helppo keino kokea ja ilmaista omaa seksuaalisuutta. Se on nautinnollista ja rentouttavaa, ja se voi auttaa sinua oppimaan enemmän kehostasi sekä miten se reagoi erilaisiin kosketuksiin. Itsetyydytys auttaa myös kahdenvälistä seksiä siten, että kumppaneiden on sen ansiosta helpompi kertoa toisilleen, millaiset asiat tuottavat juuri heille eniten nautintoa.
Cappiello kokeili testissään erilaisia kellonaikoja sekä tekniikoita ja seksileluja. Viikon kokeilun jälkeen Cappiello huomasi, että päivittäisen masturboinnin vaikutukset olivat hänelle melko minimaalisia. Selkeimmät vaikutukset hän huomasi aamulla tapahtuneen itsetyydytyksen jälkeen. Aamuinen masturbaatio sai hänet tuntemaan olonsa hieman keskittyneemmäksi ja määrätietoisemmaksi päivän aikana, mutta vain sen verran, että hän sai suoritettua yhden tai kaksi tehtävää enemmän normaaliin verrattuna. Hän myös huomasi yllätyksekseen, että alkoi tehdä terveytensä kannalta parempia päätöksiä kokeilun aikana. Hän valitsi mieluummin treenit viinilasillisten sijaan ja söi kohtuullisemmin. Hän sanoo myös kokeneensa olonsa seksikkäämmäksi aamulla tehdyn itsetyydytyksen jälkeen.
Myöhään illalla tehty itsetyydytys ei vaikuttanut Cappielloon positiivisesti eikä negatiivisesti. Hän ei nukkunut sen ansiosta paremmin. Hän ei kokenut oloaan rauhallisemmaksi, vähemmän stressaantuneeksi, helpottuneeksi eikä mitenkään normaalista poikkeavaksi, mikä oli hänelle lievä pettymys.
Viikon ajan kestäneen päivittäisen itsetyydytystestin jälkeen Cappiello kertoo jatkavansa itsensä koskettelua: ”Miten tahansa se vaikuttaa tai ei vaikuta elämääni isossa mittakaavassa, se saa oloni aina aivan mahtavaksi muutaman minuutin ajaksi. Ja jokainen ansaitsee tuntea olonsa mahtavaksi joka päivä.”
Siitä vain sitten jokainen koskettelemaan itseään niin usein kuin haluaa. Mitään haittaa siitä ei ainakaan ole.
Lähde: Popsugar
Kuvituskuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.