Nainen masturboi joka päivä viikon ajan – nämä 6 asiaa hän huomasi

Womens Health Magazine -lehden Gigi Engle sai mieluisen työtehtävän ja kirjoitti havainnoistaan artikkelin.
– Masturboin joka päivä viikon ajan ja se oli helpoin tehtävä, jonka olen koskaan saanut. Olin ennen kuin monet muutkin naiset: väsynyt, kiireinen ja sinkku – ja tästä johtuen jätin orgasmien hankkimisen lähes kokonaan. Ja se kaduttaa, Engle kertoo artikkelissaan.
– Huomasin masturboinnin aloittamisen jälkeen useita yllättäviä asioita. Vaikka koejaksoni kesti vain viikon, aion jatkaa tätä tulevaisuudessakin, Engle hehkuttaa.
Mutta miksi? Alla Engle luettelee, mitä asioita hän huomasi.

1. Mitä enemmän orgasmeja saat, sitä enemmän niitä haluat

– Ensimmäiset päivät tuntuivat masturboinnin suhteen ainoastaan velvollisuudelta. Kun olin tehnyt tätä kolme päivää, huomasin, että rakastan orgasmien saamista. Ja mitä enemmän niitä saan, sitä enemmän niitä haluan! Huomasin, että olin aina hyvin iloinen ja rentoutunut itsetyydyksen jälkeen. Tähän jää selvästi koukkuun, Engle hehkuttaa.

2. Klitoriksen kosketteluun on monia eri keinoja

– Masturbointi on taidetta. On ihana löytää itsestään uusia puolia ja stimuloida alapäätä useilla eri variaatioilla. Tämä kehitti seksielämääni valtavasti.

3. Orgasmin saaminen auttaa sinua nukahtamaan

– Orgasmi levittää kehoosi hyvän olon kemikaaleja. Ne auttavat rauhoittamaan ja rentoutumaan. Orgasmien takia sain paremmin unta joka yö.

4. On yllättävän vaikeaa löytää aikaa masturboimiselle

– Vaikka olen sinkku, tuntui, että ajan löytäminen oli lähes mahdotonta. Kun työt, deadlinet ja projektit vievät kaiken ajan ja ajatukset, huomasin, että aikaa ei tahtonut riittää masturboimiselle. Meidän täytyy löytää aikaa itsellemmekin!

5. Jokaisella naisella pitäisi olla vibraattorikokoelma

– Vaikka masturboimisen voi hoitaa yksinkertaisestikin, meillä jokaisella täytyy olla seksilelukokoelma. Erilaiset seksilelut antavat erilaisia orgasmeja ja pitävät touhun tuoreena, Engle vinkkaa.

6. Saatat alkaa fantasioida kaikesta oudosta

– Koska masturboiminen liittyy vahvasti mielikuvitukseen, huomasin kyllästyväni nopeasti tavallisiin ajattelutapoihini. Aloin luoda uusia, jopa hieman outoja seksifantasioita, jotka kiihottivat valtavasti. Masturbointi auttoi minua siis laajentamaan fantasiamaailmaani, kehuu Engle.
Lähde: WomensHealthMag
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.