Tässä on naisille ohje, miten saada orgasmi nukkumalla!

Miehet saavat kaksinkerroin todennäköisemmin orgasmin unissaan kuin naiset. Miten siis nainen voisi saada helpommin orgasmin unissaan? Tästä artikkelista siihen saadaan vastaus!

Seksologi tohtori Jess O’Reilly kertoi podcastissaan, miten se onnistuu.

Tutkimusten mukaan seksiunet eivät ole niin miesten kuin naistenkaan keskuudessa kovin yleisiä, eivätkä ne suinkaan aina pääty orgasmiin.

– Yhdessä miespuolisten opiskelijoiden tutkimuksessa havaittiin, että miehet näkevät seksiunia keskiarvoisesti vain 9 kertaa vuodessa, vaikka he ajattelevat seksiä joka päivä, O’Reilly sanoo.

O’Reillyn mukaan esimerkiksi himottavista henkilöistä haaveileminen ei auta näkemään seksiunia, mutta tietty asento ja oikeat olosuhteet sen sijaan auttavat siinä suuresti. Jos nainen nukkuu vatsallaan, hänen klitoriksensa saa patjasta stimulaatiota ja hän näkee niin kiihottavia unia, että ne voivat johtaa orgasmiin.

O’Reillyn mukaan orgasmin saamisen todennäköisyys vielä kasvaa, jos nainen ei ole lauennut aikoihin ja jos hän on väsynyt. Myös iällä on vaikutuksensa asiaan, sillä neli-viisikymppiset naiset saavat muita ikäryhmiä useammin orgasmin unissaan.

O’Reillyn mukaan 40 % naisista on kokenut elämänsä aikana vähintään kerran orgasmin nukkuessaan tai torkkuessaan, mutta monet heistä eivät välttämättä muista sitä.

Lähde: Daily Star

Kuva: Pixabay