Tämän naisen on pakko vongata mieheltään joka päivä – taustalla erikoinen sairaus

Yhdysvaltalainen Amanda McLaughlin, 23, on kärsinyt erikoisesta lääketieteellisestä vaivasta 13-vuotiaasta saakka. Tilanne on myös tuonut haasteita nuoren naisen parisuhteisiin. McLaughlin on nimittäin jatkuvasti seksuaalisesti kiihottunut ja hänellä on tunne, että hän on lähellä orgasmia.
McLaughlinin äiti Victoria kertoo tytön harrastaneen paljon seksiä jo nuorena. Äidillä ei ollut aavistustakaan, mikä tytärtä vaivasi.
– En tiennyt, mistä oli kysymys. Perheeni uskoi, että hän on on vain lutka, Victoria muistelee.
McLaughlin kärsii terävistä kivuista jaloissaan ja lantionsa lihaksissa, eikä kykene työskentelemään. Hän poistuu harvoin kotoaan. Nainen muistuttaa, ettei ole mukavaa olla jatkuvasti kiihottunut. McLaughlin kiittelee sulhastaan JoJoa, joka on hänen tukenaan.
– On vaikea pitää parisuhde kasassa tämän ongelman kanssa. Jojo ei ole koskaan tuominnut minua tai saanut minua tuntemaan oloani kurjaksi, vaikka minulla ei ole työpaikkaa, McLaughlin kertoo.
McLaughlin paljastaa, että hänen tilansa vaikeuttaa heidän seksielämäänsä. Seksin harrastaminen tuo helpotuksen naisen kärsimyksiin vain hetkeksi.
– Joskus itken ja kerjään häntä harrastamaan seksiä kanssani vain helpottaakseni painetta, joka minulla on tuolla alhaalla, McLaughlin kertoo.
McLaughlinin ollessa nuorempi hänelle yritettiin vakuutella, että hänellä oli vain seksiaddiktio, mutta vuosien edetessä oireet pahenivat ja hän alkoi saada kipukohtauksia. Lopulta lääkärit totesivat, että häntä vaivaa tahdosta riippumaton seksuaalinen kiihottumishäiriö.
– Kukaan ei koskaan uskonut minua. Sanoin toistuvasti, että minun on harrastettava seksiä, minun on saatava orgasmi, McLaughlin muistelee jatkaen, että hän masturboi huomattavasti enemmän kuin normaalit teinit.
McLaughlinilla on vihdoin toivoa paranemisesta, sillä Michiganin yliopiston neurologian asiantuntijat ovat luvanneet kokeilla häneen erilaisia hoitomenetelmiä.
– Kysymys on niin harvinaisesta diagnoosista ja siitä on niin vähän tutkimusta, ettemme tiedä varmasti, mikä sen aiheuttaa. Uskomme monien eri tekijöiden vaikuttavan, neurologian apulaisprofessori Priyanka Gupta toteaa.
Toistaiseksi McLaughlin helpottaa oireitaan lämpötyynyillä ja jääpaketeilla. Lisäksi naisella on 30 eri lääkettä, jotka auttavat häntä selviämään kivusta.
Naiset kärsivät miehiä useammin tahdosta riippumattomasta seksuaalisesta kiihottumishäiriöstä. Miehillä vastaavaa tilaa kutsutaan nimellä priapismi, ja se aiheuttaa erektioita, jotka kestävät useita tunteja tai jopa pidempään.

Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.