Miesten ja naisten masturbointitavat ovat luonnollisesti hyvin erilaisia.

Ensinnäkin, orgasmin saaminen kestää naisella yleensä huomattavasti pidempään kuin miehellä, joten naisella on enemmän aikaa fantasioida. Toiseksi, naisille on suunniteltu enemmän erilaisia seksileluja kuin miehille, ja he käyttävät niitä usein. Kolmanneksi, nainen masturboi miehiä useammin sängyssä.

Yleensä ottaen, lista miesten ja naisten masturboinnin eroavaisuuksista on pitkä, mutta miten yksityiskohtaisia tietoja meillä itse asiassa on naisten intiimeimmistä itsetyydytystavoista? Askmen-sivusto teki naisille kyselyn, jossa selvitettiin naisten syvimpiä salaisuuksia masturboinnistaan. Alla lista hieman vähemmän tunnetuista asioista, joita naiset tekevät sooloseksinsä aikana.

1. Masturbointia julkisilla paikoilla

27-vuotias Jo’Lisa tekee ”sen” mielellään julkisella paikalla.

– Kiihotun todella paljon masturboinnista julkisilla paikoilla. Se on tietenkin helppoa kesällä, jos olet pukeutunut mekkoon. Kiihotan itseäni ”nännipelillä” ja siirryn itse asiaan sitten, kun tiedän että laukeamiseen ei tarvita enää paljoakaan. Tämä on melko erikoista, koska vihaan nännien hipelöintiä esileikin aikana, Jo’Lisa paljastaa.

28-vuotias Kim ei pysty hillitsemään itseään työpaikalla.

– Suosikkipaikkani masturbointiin on toimiston yksityisvessa. Tuletko koskaan töissä niin kiimaiseksi, ettet voi saada mitään järkevää aikaan, ellet saa ensin orgasmia? Teen parhaat työsuoritukseni heti sen jälkeen, kun olen hoidellut itseni toimistolla. Sanoisin tämän myös pomolleni, jos hän saisi minut kiinni itse teosta, Kim kertoo.

2. Fantasioita kolmen kimpasta

26-vuotias Gigi kertoo unelmoivansa kolmen kimpasta.

– Olen niin poikaystäväni lumoissa, että hän on kaikissa masturbaatiofantasioissani.

En kuitenkaan kerro hänelle, että ajattelen masturboidessani mielelläni kolmen kimppaa hänen ja toisenkin miehen kanssa. Pidän siitä ideasta, mutta luulen että oikeasti olisin liian huolissani, että a) hän suuttuisi minulle, jos joku muu harrastaisi seksiä kanssani ja b) se ei olisi kunnioittavaa häntä kohtaan, enkä olisi itsekään täysin sinut sen kanssa, Gigi kertoo.

3. Laukeaa yllättävistä asioista

29-vuotias Stefanie kertoo erikoisesta asiasta, joka sai hänet täysin kiiman valtaan.

– Hiljattain eräs jenkkifutisliigan vartija jäi kiinni, kun hän seisoi cheerleadereiden vieressä ja masturboi katsellessaan heitä. Kun näin sen uutisen, olin ystävieni kanssa, jotka kaikki sanoivat miten ällöttävää se oli, mutta minua se kiihotti. Minuun taisi toimia ajatus, että hän oli niin kiimassa että hänen piti laukaista tilanne heti sillä paikalla. Katsoin myöhemmin sen pätkän uudelleen ja masturboin sitä katsellen. Siitä tulikin ”pornovalintani” viikoiksi eteenpäin, Stefanie paljastaa.

4. Apuna yksi tai useampi seksilelu

Charlotte, 27, on mieltynyt seksileluihin.

– Minulla on erilaisia seksileluja eri fantasioille. Yksi niistä simuloi suuseksiä (Womanizer). Toinen on suurempi ja leveämpi, kun haluan ajatella kovaa ja nopeaa seksiä. Pieni vibraattori toimii nopeaan klitorisorgasmiin ja anustapit peppuhommiin. En yleensä kerro deittikumppanilleni näitä asioita, ennen kuin suhteessa ollaan edetty paljon pidemmälle. Ymmärrän, että (seksilelujen) määrä voi kuulostaa paljolta, mutta on vain niin paljon kaikkea, mitä voi kokeilla.

5. Masturboi yllättävän usein

26-vuotias Angel masturboi joka päivä.

– Viimeisin poikakaverini yllättyi kuullessaan, että masturboin joka päivä vähintään kerran. Miehiä pidetään ”kiimaisempana” sukupuolena, koska he näyttävät useammin kerskastelevan puuhillaan, mutta naiset ovat aivan yhtä kiimaisia, elleivät jopa enemmän. Emme vain pidä niin kovaa meteliä siitä, miten kiimassa aina olemme, Angel sanoo.

6. Liukuvoide

Kayla, 26, rakastaa liukuvoiteita.

– Minulla on monia erilaisia liukuvoiteita, joita käytän riippuen millainen fiilis minulla on. Yksi pysyy pitkään lämpimänä sellaisia kertoja varten, kun aion puuhastella pidemmän aikaa. Jos haluan hoitaa homman nopeammin päästäkseni sen jälkeen äkkiä töihin, käytän liukuvoidetta joka kihelmöi. Olen liukuvoiteiden suuri fani, joten miksen käyttäisi niitä myös itsekseni?

7. Poikaystävän tuoksu lakanoissa antaa virikkeen

24-vuotias Sarah innostuu lakanoihin jäävästä miehen tuoksusta.

– Aina kun poikaystäväni on yötä luonani, ensimmäinen asia mitä teen kun palaan takaisin kotiin ja häneltä tuoksuviin lakanoihin, on masturbointi. Nuuhkin hänen tuoksuaan samalla kun masturboin ja ajattelen viime yönä harrastamaamme seksiä. Tällä tavalla fantasiasta tulee elävämpi ja orgasmista voimakkaampi.

8. Kovaäänistä sooloseksiä

Jennifer, 23, ei arastele olla äänekäs.

– Pidän aivan yhtä kovaa ääntä masturboidessani, kuin harrastaessani seksiä. Jos jokin tuntuu todella hyvältä, sen ilmaiseminen ääneen tekee siitä mielestäni vielä todellisempaa. Pääsen samalla antamaan takaisin naapureilleni, jotka harrastavat aina yöaikaan kovaäänistä seksiä. Kosto on suloista, Jennifer sanoo.

Lähde: Askmen

Kuva: Pixabay