Näissä asennoissa saat naisen laukeamaan parhaiten suuseksistä

Kaikkien naisten ei ole helppo saada orgasmia suuseksin kautta.
Monesti suuseksiä pidetään esileikkiä, jonka jälkeen siirrytään ”itse asiaan”, eli yhdyntään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö nainen voisi laueta suuseksistä. Itse asiassa suuseksi voi tuottaa naiselle aivan vavisuttavia orgasmeja sekä sen jälkeen vielä lisää laukeamisia itse aktin aikana.
Alla seksiin ja parisuhteisiin erikoistuneen tohtori Holly Richmondin suosittelemat kuusi asentoa, joissa naisen on helpoin laueta suuseksin aikana.

Jalat levällään ja tyyny apuna

Tämä helpoin ja klassisin asento suoritetaan siten, että nainen makaa selällään jalat mahdollisimman levällään ja kumppani on polvillaan tai vatsallaan. Pienen tyynyn avulla asento muodostuu helpommaksi ja varmistaa kumppanille vaivattoman pääsyn koko aluelle. Lisäksi hän näkee mitä on tekemässä ja varmasti myös nauttii näkemästään.
Tässä asennossa nainen voi helposti asemoida lantioitaan, auttaen kumppania löytämään nautinnollisimman kohdan klitoriksesta tai häpyalueelta. Jokainen nainen ei laukea pelkän klitoriksen kiihottamisesta, joten muitakaan erogeenisiä alueita ei tule jättää huomiotta.

Istuminen kasvojen päällä

Kun nainen istuu kumppaninsa kasvojen päällä, hän hallitsee itse tapahtumia. Tässä asennossa kumppani makaa selällään ja nainen liikkuu hänen päällään tuntemustensa mukaisesti. Nainen saa luotua enemmän painetta laskeutumalla lähemmäs kumppanin suuta tai kieltä. Jos nainen väsyy tai hänen klitoriksensa tulee liian herkäksi tässä asennossa, hän voi pitää pienen tauon ja tehdä saman uudelleen sitten kun hän on valmis laukeamaan.

Suuseksi takaapäin

Takaapäin annettavalla suuseksillä voi saada aikaan massiivisia orgasmeja. Kumppani saa kiihottavat näkymät ja hänen on helppo vastaanottaa naisen neuvoja, mutta samalla nainen voi myös liikkua eteen- ja taaksepäin itselleen parhaalta tuntuvalla tahdilla.
Tässä asennossa voidaan myös stimuloida peräaukkoa. Häpyalueen ja peräaukon välissäkin on runsaasti hermopäätteitä, joten tässä asennossa voidaan saavuttaa monia peräkkäisiä orgasmeja.

Pallo

Monet Richmondin asiakkaat sanovat palloasennon varmistavan heille orgasmin. Tämä asento on versio ensimmäiseksi mainitusta selällään olosta, mutta nyt naisen jalat eivät ole levällään, vaan tiiviisti yhdessä ja vartaloa vasten siten, että hän tavallaan halaa polviaan ja muodostaa itsestään pallon.
Tässä asennossa kumppani saa aikaan suurta imutehoa klitorikselle tai hän voi ottaa koko häpyalueen suuhunsa. Nainen voi myös vaikuttaa asennon kulmaan keinumalla kevyesti edestakaisin.

Seisten

Suuseksin antaminen seisovalle naiselle vaatii hieman taitoa molemmilta, mutta se voi olla erittäin palkitsevaa. Naiselle on kiihottavaa katsoa suuseksiä antavaa kumppania ja pyytää häntä katsomaan ylöspäin. Katsekontakin aikana naisen on helppo kertoa, mitä hän haluaa kumppanin tekevän saadakseen maksimaalista nautintoa.
Tässä asennossa ei kainostella, sillä se perustuu täyteen hallintaan. Richmondin mukaan monet naiset kokevat seisoma-asennon erittäin eroottiseksi, ja se voi johtaa aivan uskomattomiin orgasmeihin. Myös kumppani voi liikkua ja käyttää käsiään sekä sormiaan samalla, kun nainen käyttää hyväkseen painovoimaa saadakseen aikaan oikeanlaista painetta oikeisiin kohtiin.

69

Tämä klassikko tuottaa nautintoa molemmille samaan aikaan. Richmond kehottaa 69-asentoa varten molempia makaamaan vastakkain ja käyttämään apunaan tyynyjä, joilla saadaan pidettyä käsiä ja jalkoja helpommin erillään. Tätä asentoa voi hienosäätää niin kauan, kunnes molemmilla on mahdollisimman vaivaton ja mukava olo. Maksimaalinen mukavuus varmistaa maksimaalisen antautumisen, joka on juuri se, mistä orgasmissa on kyse.
Jos mikään näistä asennoista ei toimi, niitä voi sekoittaa keskenään. Jokainen ihminen on yksilö, joka voi tarvita jotain hieman muuta kuin toiset saavuttaakseen orgasmin. Joskus voi olla tarpeen uhrata mukavuus, jotta tilanteesta saa irti enemmän eroottista latausta. Joku nainen voi esimerkiksi haluta saada suuseksiä istumassa jalat levällään keittötasolla. Hänen jalkansa ja peppunsa voivat joutua koville tässä asennossa, mutta tabujen rikkominen ja jännittävä epämukavuus voivat olla juuri sitä mitä hän tarvitsee.
Kannattaa kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja valita niistä parhaiten toimivat.
Lähde: PopsugarKuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.