Nettiseksikaupoissa yli puolet kävijöistä naisia – turkulaiset kärjessä!

Monen mielestä valtaosa seksileluja ja -välineitä myyvien liikkeiden asiakkaista on miehiä. Tämä voikin pitää paikkansa ns. kivijalkamyymälöissä, mutta nettimaailmassa puhaltavat uudet tuulet. 
Verkkokauppoihin alennuskoodeja tarjoava CupoNation tutki erotiikan verkkokaupoissa tehtyjä käyntejä Suomessa. Osoittautui, että yli puolet käynneistä on naisten tekemiä. Muutamassa kaupungissa naisten osuus on vieläkin suurempi: Turussa kaksi kolmesta kävijästä on naisia.
Yli puolet netin seksikaupoissa kävijöistä naisia
CupoNation tutki erotiikan verkkokaupoissa käyneiden suomalaisten sukupuolijakaumaa. Tutkimuksen pohjana oli CupoNationin keräämä tieto viidestä tunnetusta Suomessa toimivasta erotiikan verkkokaupasta, joiden valikoima koostuu kokonaan tai etupäässä seksileluista, -videoista ja eroottisista asusteista sekä muista oheistarvikkeista.

Tutkimustulosten mukaan erotiikan verkkokaupoissa tehdyistä käynneistä 55 prosenttia tehdään naisten toimesta.
– Ehkä Sinkkuelämää ja Fifty Shades of Grey -tyyppiset sarjat ja elokuvat ovat tehneet naisten erotiikkavälineiden käytöstä yleisesti hyväksytympää, kuin mitä se on miehille. Toisaalta voi olla, että miehet shoppailevat useammin perinteisissä kivijalkamyymälöissä, analysoi CupoNationin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Mads Bukholt.
Turussa kaksi kolmesta erotiikan verkkokaupassa kävijästä on naisia
CupoNation vertasi sukupuolijakaumaa myös kaupungeittain. Tuloksista ilmenee, että suurimmissa kaupungeissa naisten osuus erotiikan verkkokauppojen kävijöistä on koko maan keskiarvoa suurempi:

  • Helsinki: 58 % naisia, 42 % miehiä
  • Tampere: 63 % naisia, 37 % miehiä
  • Turku: 68 % naisia, 32 % miehiä

Käynnit erotiikan verkkokaupoissa kaupungeittain: Ylivieska koko Suomessa neljäntenä
CupoNation tutki myös, mistä kaupungeista käsin asiointeja erotiikan verkkokaupoissa tehdään eniten kaupungin asukaslukuun suhteutettuna. Kaikkein eniten käyntejä erotiikan verkkokaupoissa tehdään asukaslukuunkin suhteutettuna Helsingissä, Tampereella ja Turussa.
Neljänneksi eniten käyntejä tehdään Ylivieskassa, joka ohittaa listalla kaikki lähialueen suuremmat kunnat. Viidenneksi eniten käyntejä erotiikan verkkokaupoissa tehdään asukaslukuun suhteutettuna Ilomantsissa.
Erotiikan verkkokauppojen kävijämäärät ja myynnit nousivat heinäkuussa lähes 20 prosenttia.
Luvut perustuvat CupoNationin viimeisen vuoden aikana keräämään anonyymiin tietoon verkkokaupoissa tehdyistä käynneistä. Tutkimuksessa ei ole huomioitu kivijalkamyymälöissä tehtyjä käyntejä. Tutkimuksen tulokset löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta cuponation.fi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...