Suositussa Nikotellen-podcastissa kuullaan tällä kertaa koko sarjan toistaiseksi kenties ronskeimmat puheet, kun Niko Saarisen ja Jonna Saaren keskustelun aiheena on penis.

Kaksikon teemanimi jaksolle on osuva: ”The kullijakso ja ripaus pimpukkaa!” Nyt todellakin alkavat kuuntelijan posket punoittaa ja Jonnakin alkaa kiihottua.

Molemmat paljastavat, mitä nimeä he käyttävät miehen elimestä ja millainen heidän mielestään on täydellinen penis. Kaksikko on pääpiirteittäin samoilla linjoilla, mutta eniten polemiikkia aiheuttaa peniksen koko ja pituus. Molemmat sanovat, että sillä ei ole niin tarkkaa tai suurta merkitystä, mutta tiettyjen asioiden suhteen kuitenkin on. Kuuntele ohjelmasta, mitä nämä asiat ovat!

Kyselyn kautta on selvinnyt, että koko on tärkeää myös kaksikon seuraajille. Nikon seuraajista 64 prosentille koolla on väliä ja Jonnan seuraajien joukossa luku on 53 %.

Ohjelman alussa kuullaan monien kuuntelijoiden pyytämät tilannepäivitykset molempien deittirintamilta, mutta kun päästään itse asiaan, eli ”kulliin”, niin meininki käy kuumaksi ja siirrytäänkin K18-sisältöön.

Niin Jonna kuin Nikokin kuvailevat yksityiskohtaisesti unelmiensa peniksen ja samalla käydään myös syvällistä keskustelua mm. sen paksuudesta, muodosta ja pituudesta sekä miten ne vaikuttavat seksiin ja sen eri tilanteisiin.

Jonna kertoo varsinkin ison peniksen hyvistä ja huonoista puolista, samoin Niko, joka paljastaa myös kokoon liittyvän erikoisen fetissinsä. Niko sanoo katsovansa silloin tällöin pornofilmejä, joissa on erityisen pienen peniksen omaava mies. Kuuntele, miksi hän tekee näin ja mikä asiassa häntä kiihottaa.

Näkeekö peniksen koon ulkonäöstä? Molemmilla on kokemuksia pitkistä ja raamikkaista tatuoiduista miehistä ja ovat huomanneet heistä yhden yhdistavän tekijän. Arvaatko, mikä se on?

Ohjelmassa kuullaan myös Nikon esimerkki, miten hän ääntelee saadessaan orgasmin.

Kokeile, pystytkö kuuntelemaan Nikon ja Jonnan K18-keskustelut ilman punastumista! Nikotellen-podcastin uusin jakso alla ja täällä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.