Nikotellen-podcastin viime jakso aiheutti somessa melkoista hässäkkää, kun monet kuuntelijat luulivat Jonna Saaren tulleen raiskatuksi. Tässä jaksossa Jonna ja Niko Saarinen käyvät asian perin pohjin läpi ja Jonna korostaa, että raiskauksesta ei ollut kyse. Toiminta oli Jonnan mukaan pornoleffamaista, mutta ei väkisin tehtyä.

Niko ja Jonna muistuttavat tietävänsä varsin hyvin, mikä on raiskaus. Kun sanoo ei, niin se myös tarkoittaa ei.

Tässä jaksossa selviää, että Nikolle ja Jonnalle sanonnalla ”ei olla ensimmäistä kertaa pappia kyydissä” on aivan erityinen merkitys. Molemmilla on nimittäin melkoisia paljastuksia jo rippileiriltä.

Niko kertoo olleensa rippileirillä nuoren kanttorimiehen sylissä, jolloin mies laittoi Nikon kädet koskettimille ja ”antoi soida”, samalla hytkyttäen Nikoa. Muut ympärillä sanoivat, että ”vähänkö homoa”, mutta Niko kertoo pitäneensä kokemuksesta. Hän paljastaa antaneensa leirillä jo sitä ennen ”rakkauden papaijaa”. Niko kertoo, että ”riparilla siinä oli tunnelmaa” ja että hänen leirikokemukseensa kuului ”runkuttelua ja suuseksiä iltaisin”.

Jonna paljastaa, että myös hänelle ”rippileiri oli seksileiri”. Hän kertoo ihastuneensa leirillä itseään vuotta vanhempaan isoseen, jonka kanssa hän alkoi seurustella. Heillä oli parin kuukauden kiihkeä suhde, jonka aikana oli ”nytkyttelyä vaatteet päällä eli kuivarunkkausta”. Jonna sanoo myös tapailleensa myöhemmin Tinderistä löytynyttä pappia, josta kertoo ehkä myöhemmin lisää.

Niko ja Jonna käyvät tässä jaksossa läpi myös viimeaikaisia Tinder-kokemuksiaan.

Niko lähetti Tinderissä kokeilumielessä saman viestin 20 miehelle, joista 15 vastasi. He chattailivat vähän aikaa, mutta 10 keskustelua kuivui kasaan nopeasti. Niko kertoo, miten keskustelut etenivät ja miksi ne loppuivat. Yhden miehen kanssa Niko sopi tapaamisen, mutta episodi alkoi saada yhä oudompia käänteitä ja Niko epäilee nyt saaneensa ”maistaa omaa lääkettään”.

Jonna puolestaan kertoo, miten härskejä viestejä hän saa yleensä miehiltä Tinderissä. Samalla selviää myös, mistä sinkku viimeistään tietää olevansa yksin.

Kuuntele nämä sekä monet muut paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.