Jos sinulla on ongelmia löytää treffiseuraa, kannattaa hankkia salikortti. EllipticalReviews.com -sivuston kyselytutkimuksen mukaan onnistuminen on nimittäin lähes taattu, jos yrität iskeä itsellesi seuralaisen kuntosalilta.
Kyselyyn osallistui tuhat henkilöä. Miehistä 21 prosenttia ja naisista 43 prosenttia vastasi, että heitä on yritetty iskeä kuntosalilla. Peräti 97 prosenttia naisista ja miehistä, jotka olivat yrittäneet iskeä itselleen seuraa salilta, kertoivat onnistuneensa.
Kyselyyn vastanneista miehistä 71 prosenttia myönsi tuijottaneensa muita ihmisiä salilla, kun naisilla vastaava luku oli puolet pienempi. Samalla selvisi myös erikoinen yksityiskohta lisäravinteista, sillä tutkimuksen mukaan proteiinijuomia suosivat treenaajat yrittävät etsiä salilta seuraa kaksi kertaa todennäköisemmin kuin he, jotka eivät käytä proteiinilisiä.
Naisten pukeutumisella ei ole vaikutusta siihen, yrittävätkö miehet iskeä heitä salilla. Miehet lähestyvät yhtä todennäköisesti sekä verkkareihin ja t-paitaan että tiukkoihin trikoisiin pukeutunutta naista.
Käpälöiminen salilla ei selvästikään ole naisten mieleen. Naisista 45 prosenttia ja miehistä 11 prosenttia vastasi, että heille tulee epämukava olo, jos toinen treenaaja yrittää ottaa heihin fyysistä kontaktia.
Lähde: Metro