Laulaja Olli Hermanin ja hänen Tytti-puolisonsa esikoinen syntyi helmikuussa. Nyt Olli paljastaa, että poika on saanut nimekseen Robin Herman.

Olli julkaisi viime viikonlopuna Instagram-tilillään lapsestaan suloisen kuvan ja kertoi samalla, kuinka nimen valinta eteni.

– Robin Herman. Sen nimen valitsimme antaa pojallemme – tai oikeastaan se nimi valitsi poikamme, Olli Herman kirjoittaa.

– Meillä oli muutama eri vaihtoehto ja suosikki ennen kuin olimme edes tavanneet häntä. Kun tapasimme hänet, tajusimme ajatelleemme väärin. Hänen persoonansa ja läsnäolonsa oli tehty jostain muusta. Jostain paljon isommasta, kun mitä olimme odottaneet, Olli jatkaa.

Herman julkaisi myös äitienpäivänä kauniin kuvan perheestään kastejuhlasta sekä samaiseen julkaisuun lyhyen videon, jossa pariskunta suutelee toisiaan. Julkaisun yhteyteen Olli on kirjoittanut, kuinka hän ei voisi kuvitella lapselleen parempaa äitiä, kuin mitä hänen puolisonsa on.

Lue myös:

Olli Hermanin raskaana oleva Tytti-rakas julkaisi paljastavan topless-kuvan – lapsi syntyy pian: ”Olet jo nyt muuttanut minua”

Viimeisillään raskaana oleva Olli Hermanin Tytti-rakas poseeraa paljastavissa kuvissa: ”Rakastan kehoani”