Onnellinen pariskunta tekee tämän yhden asian joka päivä!

Kun pariskunnilta kysytään mikä heidän suhteessaan toimii, niin lähes kaikki pariskunnat listaavat erilaisia asioita ja syitä. On kuitenkin yksi asia joka heillä kaikilla on yhteistä, he puhuvat toisilleen.

Onnelliset pariskunnat kommunikoivat keskenään. Jatkuva kommunikaatio tuntuu itsestäänselvältä asialta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Kun parisuhde kohtaa arkielämän ja toisesta tulee eräänlainen itsestäänselvyys, kommunikointi ei olekaan enää niin helppoa kuin alkuaikoina, kun halusi oppia tuntemaan toisen.

Alle on listattu kolme selkeää ohjetta, joiden avulla pystytte ylläpitämään elintärkeää kommunikaatiota parisuhteessa ja pidätte molemmat osapuolet onnellisina.

1. Ilmaise tarpeesi ja tunteesi

Tähän ei ole mitään muuta keinoa kuin puhua asioista sekä ilmaista omat tunteet ja tarpeet selkeästi. Kumppanisi ei ole ajatustenlukija!

2. Ole täysin rehellinen

Kun alat valehdella, asiat menevät väistämättä pieleen. Jos et voi olla rehellinen henkilölle, jota rakastat, kenelle sitten voit olla rehellinen? Mitä enemmän jaatte asioita, sitä läheisemmiksi tulette!

3. Älä vain puhu – muista myös kuunnella

Parisuhteessa on kaksi ihmistä, joten molempien tulee kommunikoida vastavuoroisesti. Kuuntele mitä toisella on asiaa. Et ole täydellinen, joten jos sinun täytyy tehdä joitakin muutoksia jotta parisuhde voi toimia, ole avomielinen.

Jos harjoittelette kommunikointia joka päivä, tulette huomaamaan, että parisuhteestanne tulee vahvempi kuin koskaan!

Lähde: POPSUGAR

Kuva: Unsplash


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.