Uusien asioiden kokeileminen on hauskaa, erityisesti sängyssä. Mitä jos kaiken lisäksi saavuttaisit enemmän ja parempia orgasmeja? Kokeile näitä vinkkejä, joita et varmasti ole kuullut aiemmin!

1. Ilmoittaudu juoksukilpailuun tai varaa aika tennishallille. Evolution and Human Behavior -lehden tutkimuksen mukaan pelkkä tiedossa oleva kilpailu nostaa naisten testosteronitasoja keskimäärin 24 prosenttia. Testosteronilla on puolestaan libidoa kiihdyttävä vaikutus.

2. Kirjoita eroottinen tarina sinusta ja partneristasi. Pyydä häntä lukemaan se sinulle ääneen kun aloitatte aktin… Jos kirjoittaminen tuntuu vaikealta, etsi netistä tai alan lehdestä kiihottava kertomus ja vaihda siihen teidän nimenne.

3. Käy ennen seksiä kuumassa kylvyssä, tai jos aikaa on vähän, aseta lämpimällä vedellä kasteltu pieni pyyhe tai pesulappu haarojesi väliin muutamaksi minuutiksi. Lämpö aktivoi veren virtausta emättimessä, mikä lisää tuntoherkkyyttä ja edesauttaa kostumista.

4. Kokeile muinaisen seksijuoman taikaa ja valmista sellainen lämpimästä maidosta, johon on lisätty ripaus sahramia. Sahramia on pidetty voimakkaana afrodisiakkina jo vuosituhansia ja sen hienostunut maku tulee esiin kuumennettaessa.

5. Kuukautiskierron kahden ensimmäisen päivän aikana testosteronitaso nousee, libido kohoaa ja rinnat sekä klitoris herkistyvät. Tänä aikana intensiiviset ja jopa useat perättäiset orgasmit ovat todennäköisiä.

6. Tutkimuksen mukaan vibraattoria käyttävät naiset saavat helpommin orgasmeja, vaikka eivät partnerinsa kanssa käyttäisikään apuvälineitä. Tässäpä siis oiva syy hankkia värisevä leikkikalu ja viettää laatuaikaa sen kanssa, yksin tai yhdessä.

Lähde: Marie Claire

Kuva: Unsplash