Tv-kasvo ja hotellialan yrittäjä Riina-Maija Palander muutti perheensä kanssa asumaan Espanjaan alkusyksystä. Hän kertoo Metropolille pitämässä blogissa, että keskusteli lastensa ja miehensä Kalle Palanderin kanssa ennen kuin teki päätöksen muutosta etelän lämpöön.

– Kysyin lapsilta haluavatko he jatkaa koulussa Tallinnassa vai palata Espanjaan, mikäli koronatilanne helpottuu. Äänet menivät kutakuinkin tasan. Kaksoset halusivat jäädä Viroon, Oda-Sofia halusi palata Espanjaan. Oma ääneni meni yksiselitteisesti Espanjalle johtuen puhtaasti työtilanteesta, Riina-Maija kirjoittaa.

– Kalle äänesti samoin Espanjan puolesta, odottihan häntä Espanjassa tutut padelkaverit ja hän jos kuka rakastaa lämpöä. Koneet lennättää töihin myös Espanjasta. Kaksoset eivät loppujen lopuksi pitäneet huonona vaihtoehtona paluuta palmumaahan, jossa ei sada jatkuvasti, eikä tarvitse käyttää epämukavia kurahaalareita.

Vaikka muutosta on vasta muuta viikko, on Riina-Maijalla alkanut Espanjassa hektinen arki kiinteistöbisneksen parissa.

– Virossa ei ollut talven ajaksi tiedossa kokopäivätyötä, kun taas tiesin Espanjassa minua odottavan asiakkaita kiinteistöpuolella niin paljon kuin jaksaisin tehdä.

Lue Riina-Maijan koko blogi täältä.