Suosikkiartisti Erika Vikman on pysynyt viime vuodet varsin hiljaisena suhde-elämästään. Vikman erosi syksyllä 2020 entisestä kumppanistaan, muusikko Dannystä, eikä ole tämän jälkeen tuonut tapailukumppaneitaan julkisuuteen.

Koko viime vuoden Vikman viihtyi hyvin läheisissä väleissä The 69 Eyes -yhtyeen keulakuvan Jyrki 69:n eli Jyrki Linnankiven kanssa. Uutenavuotena Erikan ja Jyrkin suhteen uutisoitiin kuitenkin tulleen päätökseensä.

Perjantaina 5. toukokuuta Vikman yllätti seuraajansa julkaisemalla oman Instagram-tilinsä Stories-osioon yhteiskuvan tuntemattoman miehen kanssa. Suloisessa otoksessa mysteerimies syleilee ja suukottaa Vikmania.

– Olen onnellinen, Vikman kirjoitti julkaisunsa ohessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Seiska-lehti on selvittänyt miehen henkilöllisyyden. Lehden mukaan mies ei ole julkisuuden henkilö, vaan pohjanmaalainen, keski-ikäinen lääkäri.

Eräs Seiskan lukija kertoo kuulleensa vastikään sukulaiseltaan, että yhteinen tuttava tapailee Vikmania. Pian keskustelun jälkeen Vikman julkaisikin paljonpuhuvan yhteiskuvansa juuri kyseisen tuttavan kanssa.

– Kyseessä on ihan varmasti sama kaveri. Oli aikaimoinen yllätys, että kyseessä on meidän tuttumme, lukija toteaa Seiskalle.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Erika Vikmanin kanssa kohusuhteessa ollut Jyrki 69 paljasti tv:ssä menevänsä naimisiin: ”Häät kuuluvat tähän glamour-meininkiin”

Erika Vikman kommentoi erohuhuja: ”Mä kuulemma jätin Jyrki 69:n”