Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, artisti Erika Vikman ja Dannyn avustaja Helmi Loukasmäki ovat joutuneet suuren kohun keskelle. Kolmikon välillä huhutaan olevan draamaa, kun Danny ja hänen ex-puolisonsa Erikan välit ovat Seiska-lehden lähteen mukaan yllättäen lämmenneet.

Seiska uutisoi aikaisemmin saaneensa tietoonsa, että Dannyn luona viime aikoina paljon aikaa viettänyt Helmi ei suostu luovuttamaan paikkaansa Erikalle. Nyt lehti kertoo asiasta Helmin näkökulman.

Helmi kommentoi tapausta hyvin uhmakkaaseen sävyyn. Hän kuitenkin kiistää draaman kolmikon välillä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa yhteydessä Helmi myöntää häntä harmittavan se, että ihmiset luulevat hänen roikkuvan Dannyn luona ”väkisin vasten muiden tahtoa”. Huhu ei Helmin mukaan pidä paikkaansa.

Erikalle Helmillä on selkeä viesti:

– Tämä on ihan minun ja Dannyn yhteinen päätös, että olen täällä. Mitään aihetta paikkani luovuttamiseen ei siis ole! hän lataa Seiskalle.

Myös Danny on kommentoinut asiaa omalla Instagram-tilillään.

– En voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole, Danny kirjoittaa postauksessaan.

– Helmi ei ole elämässäni vasten tahtoani, joten kysymys ei ole mistään roikkumisesta, tai siitä, että jokin paikka olisi luovutettava, kuten pahaa ilmapiiriä luova henkilö tahtoisi, mies alleviivaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Danny kommentoi vihdoin huhuja kolmiodraamasta – puhuu avoimesti suhteistaan Helmi Loukasmäkeen ja Erika Vikmaniin: ”Yhteisestä sopimuksesta elämme”

Seiska: Danny ajautui kolmiodraamaan – Erika Vikman ja ex-avustaja taistelevat musiikkineuvoksesta!