Sinkkujen suuri ongelma on viime aikoina kasvanut yhä suuremmaksi. Missä ihmeessä kaikki muut sinkut ovat?

Nykyisin esimerkiksi vapaana olevia miehiä on yhä vaikeampi löytää ”oikeassa elämässä”, sillä he ovat Tinderin tapaisten deittisovellusten ansiosta alkaneet jopa vältellä naisen etsimistä oikeassa elämässä.

Naisista on alkanut tuntua, että miehiä ei löydä enää muualta kuin deittisovelluksista. Miehille nämä sovellukset sopivat, koska heidän mielestään on kätevä valikoida ja blokkailla naisia ulkonäön perusteella. Miehet eivät kuitenkaan ymmärrä, että naiset vihaavat deittisovelluksia.

Alessanda Conti yhdistää sinkkuja ammatikseen ja saa päivittäin vieraakseen naisia, jotka valittavat, että kunnon miehiä ei enää löydy mistään. Conti tietää, että miehet eivät ole kadonneet mihinkään, mutta heidät pitää nyt löytää uudella tavalla. Conti paljasti Elite Dailylle kuusi keinoa, joita hän käyttää auttaessaan naisia löytämään miehiä muualta kuin deittisovelluksista. Samat vinkit pätevät käänteisesti myös miehiin, jotka uskaltavat astua ulos Tindereistään.

1. Mene jonoon

Jono on sinkun paras ystävä. Jonoja löytyy kahviloista ja ruokakaupoista – käytännössä joka paikasta.

Conti neuvoo sinkkuja menemään jonoon lähelle itseään kiinnostavaa miestä tai naista. Tämän jälkeen kiinnostuksen kohteelta voi kysyä epäsuoran kysymyksen.
Voit kysyä häneltä mitä tahansa esimerkiksi paikasta, missä jonotatte. Esimerkiksi Starbucksissa voit kysyä: ”Mitä eroa on Flat Whitessa ja Lattessa?” Pizzeriassa voit kysyä: ”Onkohan tuo vegaanipizza syömäkelpoista?” Muista kuitenkin kysyä ainoastaan sellaista, mikä ei liity häneen itseensä.

Epäsuoran kysymyksen ratkaiseva tekijä on jatkokysymys. Jos et tee hänelle toista kysymystä sen jälkeen, kun hän on vastannut ensimmäiseen, keskustelu helposti tyrehtyy siihen. Contin suosikki: ”Kiitos! Oletko kotoisin täältäpäin?” Sitten vain jatkat keskustelua normaalisti tulevan poika- tai tyttökaverisi kanssa.

2. Hanki uusia ystäviä ja mene heidän syntymäpäivilleen

Yksi parhaista keinoista tavata tuleva kumppani on ystävien sekä ystävien ystävien kautta. Silloin saat jo etukäteen tietoa kumppanin taustasta ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Myös platonista ystävyyttä toista sukupuolta oleviin kavereihin kannattaa pitää yllä. Älä pysyttele vain heidän kanssaan bileissä ja muissa juhlissa, vaan esittele itsesi rohkeasti muillekin. Hyvät keskustelut uusien ihmisten kanssa voivat johtaa vaikka mihin.

3. Tee hänestä apuri

Monet deittiasiantuntijat neuvovat hymyilemään kiinnostuksen kohteelle, jopa toiselle puolelle ravintolaa tai baaria. Contin mielestä pelkkä hymyileminen ei riitä alkuunkaan, vaan tilanne täytyy ottaa haltuun. Voit esimerkiksi pyytää mielenkiinnon kohdettasi ottamaan kuvan sinusta ja kavereistasi.

Kun hän on ottanut kuvan – katso sitä ja sano jotain tähän suuntaan: ”Vau, todella hieno kuva. Oletko ammattilainen?” Jatka rupattelua ja ennen kuin huomaatkaan, olet hankkinut itsellesi ikioman paparazzin.

4. Elä elämääsi

Tee asioita, joista oikeasti nautit. Useimmat ihmiset elävät eräänlaisessa kolmiossa kodin, työn ja vakiotekemisten välillä. He menevät töihin, tutulle salille ja tuttuun baariin. Jotta voit löytää uuden kumppanin, sinun täytyy astua ulos kolmiostasi ja alkaa elää elämääsi.

Tee ”bucket list”, eli lista asioista joita haluat tehdä ennen kuolemaasi, ja ala toteuttaa sitä. Uupumus ja stressi eivät ole tekosyitä olla elämättä. Unelmien kumppani ei tule hakemaan sinua sohvalta, kun katsot Netflixistä kokonaista sarjaa putkeen.

Pyri tekemään listalta yksi asia joka viikko ja pyydä mukaan muitkain sinkkuystäviäsi. Käykää risteilyllä, tai menkää vaikka kalliokiipeilyhalliin. Naisille hyvä vinkki on esimerkiksi Ju-Jutsu-tunti, jossa on yleensä melko hyvässä kunnossa olevia miehiä. Voit opetella uuden kielen, tehdä vapaaehtoistyötä, mennä riippuliitämään. Maailma on täynnä tekemistä ja vaihtoehtoja.

Kun teet näitä asioita, muista aina puhua ihmisten kanssa. Ohje voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta toisten kanssa puhuminen (sekä miesten että naisten) kasvattaa huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää ”se oikea”. Älä enää suorita elämääsi, vaan ala elää sitä.

5. Älä odota, että hän pyytää numeroasi

Voit tavata mahtavan ihmisen, mutta jostain syystä ette tule vaihtaneeksi numeroita. Vietit juuri puoli tuntia juttelemalla hänen kanssaan, eikä sinulle jäänyt siitä jäljelle mitään. Ensi kerralla tavatessasi hyvän tyypin, älä odota, vaan anna hänelle numerosi.

Anna keskustelulle aikaa ja tilaa, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi jutella kolme tuntia ennen kuin voit antaa numerosi. Jos jutun aiheet alkavat hiipua, voit sanoa esim. ”Sori, kaverit odottavat, mutta sinun kanssasi oli todella kiva jutella. Tässä numeroni.”

Ja siitä se homma etenee.

6. Käytä ulkopuolista apua

Rakkauden etsiminen ei ole helppoa. Jotkut tekevät sitä jopa työkseen, kuten Alessandra Conti. Ammattilaisen apu sopii varsinkin kiireisille uraihmisille.

Jos sinulla ei ole varaa palkata ammattilaista, voit pyytää apua sosiaalisesti aktiiviselta ystävältäsi. Voit mennä hänen kanssaan vaikka brunssille ja pyytää häntä tuomaan mukaan jonkun oman kumppaninsa kaverin. Tällöin et saa olla liian valikoiva, jotta et pilaa ystävyyssuhdettasi. Unohda omat mielihalusi ja pidä mielesi avoimena henkilölle, jota hän ehdottaa. Jos hänen mielestään seuralainen sopii sinulle, voit huomata olevasi lopulta samaa mieltä.

Miehet ja naiset haluavat tietää, missä kaikki sinkut ovat. He ovat kaikkialla, mutta heidät voi löytää vain laittamalla kännykän sivuun, vetämällä syvään henkeä ja alkamalla hyödyntää yllä lueteltuja ideoita.

Voit pian huomata, että joku ennestään täysin vieras ihminen voi muuttua yhtäkkiä omaksi rakkaaksesi.

Lähde: Elite Daily

Kuva: Unsplash