Sofian salaisuudet -sarjan uusimmassa jaksossa seurapiirikaunotar Sofia Belórf pääsee viettämään tyttöjen päivää hyvän ystävänsä, Miss Helsinki -voittaja Kelly Kalonjin kanssa. Hän avautuu Kellylle ikävästä tilanteesta, jonka paparazzi aiheutti hänelle kesken lounaan. 

– Minulla meinasi mennä kookoskeitot väärään kurkkuun, kun tää meidän lempparimedia ja paparazzi oli perässäni. Heiltä tuli viesti, jossa kysyttiin, että olemmeko eronneet Stefanin kanssa, koska hänellä on uusi nainen Hangossa, Sofia kertoo Kellylle kuohuviinin nauttimisen lomassa. 

Sofian mukaan lööpit, paparazzaukset ja juorut pääsevät enää harvoin hänen ihon alle.  

– Nyt vedettiin halvalla ja iskettiin kovaa vyön alle. Vaikka tiesin, että asia on tuskin näin, niin se tuntui halpamaiselta ja paskalta, Sofia kertoo. 

Sofia kertoo miettineensä hetken aikaa, onko toimittajan lähettämässä viestissä mitään totuusperää. Erohuhut lähtivät Sofian mukaan liikkeelle siitä, kun Stefu oli jutellut ravintolassa tuntemattomalle naiselle. Sofia toteaa, ettei hän uskonut toimittajaa, koska tällä ei ollut näyttää kuvia pettämisestä.

– Sitten kun rupesin miettimään sekunnin jälkeen asioita järjellä, niin tajusin, ettei se pidä paikkaansa. Stefu oli ensinnäkin edellisenä päivänä tullut Hangosta ja pyysi minua syömään, mutta minä en jaksanut. Jos Stefu on puhunut ravintolassa olevan naisen kanssa vähänkin pidempään, siitä halutaan tehdä draama. Se on hirvittävän ikävää. En ymmärrä, miksi toimittaja laittaa edes minulle edes tuollaisen viestin, jos ei ole mitään faktaa tai kuvia, Sofia pohtii.

Sofia sanoo, että haluaa panostaa suhteeseen liikemies Stefan Thermanin kanssa. 

– Stefukin sanoi, että olo on kuin suhteen alussa. Olemme molemmat vastarakastuneita toisiimme. Se välillä vaan unohtuu, Sofia toteaa.

Sofian salaisuudet discovery+-palvelussa

Lue myös:

Sofia Belórf paljasti totuuden suhteestaan Stefaniin: ”Hän ihastui minuun, kun Martina odotti heidän lastaan”

Tästä syystä Sofia Belórfia ei nähdä Selviytyjissä – avautuu rehellisenä: ”Hyvässä vaiheessa päätin jättää väliin”