Tunnettu tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Sofia Belórf paljastaa tuoreessa videoblogissaan syyn sille, miksi häntä ei nähdä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Belórf on aikaisemmin julkisuudessa paljastanut, että häntä on pyydetty mukaan kyseiseen formaattiin, mutta hän ei ole lähtenyt. Belórfista tehtiin myös aikaisemmin keväällä artikkeli eräässä iltapäivälehdessä, jossa väitettiin naisen osallistuvan tämän vuoden Selviytyjiin.

Blogivideollaan Belórf toteaa kuitenkin harkinneensa Selviytyjiin lähtemistä jo viime vuonna. Tuolloin ohjelma kuvattiin koronaviruksen vuoksi Suomen pohjoisosassa.

– Harkitsin asiaa jonkun aikaa. Mutta lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että jos minä joskus Selviytyjiin lähden, haluan kyllä lähteä sinne viidakkoon, Belórf toteaa videollaan.

– Ajattelin, että ehkä tätä ei nyt vain ole tarkoitettu minulle, hän lisää.

Ei mennyt kauaakaan, kun Belórf jo sai uuden kutsun ohjelmaan – tällä kertaa viidakkoon.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Metropoli

Silti hän päätti kieltäytyä kutsusta toistamiseen.

– Sanoin, että olen vakavasti kiinnostunut. Mutta lopulta hyvässä vaiheessa päätin jättää väliin, Belórf sanoo.

Syynä kuvauksista kieltäytymiselle oli Belórfin mukaan hänen aikataulukiireensä.

Tähdellä on takanaan työntäyteinen kevät, sillä hän on samaan aikaan muun muassa kuvannut omaa Sofian salaisuudet -tv-ohjelmaansa, tehnyt sisältöä Metropolille sekä työstänyt sosiaalista mediaansa.

Katso Sofia Belórfin videoblogi kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Sofia Belórf paljasti totuuden suhteestaan Stefaniin: ”Hän ihastui minuun, kun Martina odotti heidän lastaan”

Martina Aitolehti hälytti Stefanin Hangon-asunnolle poliisit – Sofia kommentoi nyt tapahtunutta: ”Kiusaaminen menee yli”