Tämän takia isä ei halua seksiä isänpäivänä!

Valtakunnallinen Totuus isänpäivästä -tutkimuksen mukaan suomalaisille isille ei seksi kelpaa isänpäivänä.

Tutkimuksessa kysyttiin 800 suomalaiselta mieheltä ajatuksia isänpäivän vietosta. Tuloksista on mahdollista luoda tarkka kuva suomalaisen nykymiehen sielunmaisemasta. Isänpäivä on voimakas katalyytti, joka tuo esiin nykyisyyden kriisit.
Laaja tutkimus osoittaa että isänpäivä-traditio on juurtunut Suomeen pysyvästi ja että suurin osa suomalaista miehistä on tyytyväisiä sen keskeiseen sisältöön. Isänpäivän ylivoimaisesti suosituin ohjelmanumero on oman perheen kanssa puuhailu.
Vanhoja isänpäivätraditioita puolustettiin raivokkaasti. 69,5 % oli sitä mieltä että isänpäivää ei tarvitse kehittää ollenkaan ja ¾ vastanneista torjui ajatuksen isänpäivän aatosta, jolloin isä voisi kokeilla uusia tapoja olla päivänsankarina.
Esimerkiksi vain 31,4 % toivoi seksiä puolisonsa kanssa. Miksei seksi kelpaa isänpäivänä? Tutkimusraportti esittää selitykseksi, että seksi suomalaiskodeissa on nykyään niin arkista puuhaa että isänpäiväviikonloppuna siitä voi pitää hieman paussiakin. Isänpäivä voi myös saada suomalaiset miehet ymmärtämään seksin ja isyyden yhteyden jotenkin kirkkaammin ja siksi seksi ei maistu. Seksin asemaa vaihtoehtoisena ohjelmanumerona uhkasi oikeastaan vain hyvälaatuinen jääkiekko- tai jalkapallomatsi.
– Ei mitään yllättävää tässä, lätkä ja futis ovat isille kuitenkin mieluisia. Tavallinen arki on ilmeisesti suomalaisille isille jännittävää ja erityistä tai sitten isänpäivän vietossa keskeistä on ylläpitää roolia ammoisten aikojen ihanneisistä, tutkimuksen tilanneen Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen toteaa.
Tutkimus toi esiin aikaisemmin vähemmän tunnettuja puolia isyydestä ja miehisyydestä. Laajasta otannasta 7,5 % kannatti isänpäivän viettoa lasten legoja patterin ja seinän välistä kaivaen. Heistä vain puolella lapset asuu enää kotona. Myös anopin autoon talvirenkaiden vaihtaminen sai kannatusta 6,3 % vastanneista. 1,8 %:n mielestä isänpäivän aatto on hyvä hetki suorittaa jokasyksyinen hiekkalaatikon hiekan vaihto.
– On tässä näkyvissä selvä hämmennys. Isät ovat edistyneet monilla elämänaloilla, hiekkalaatikolla päivystetään muiden isien kanssa, kotityöt jaetaan tasaisesti ja nyt kun olisi tilaisuus juhlia isyyttä, ollaan todella vanhoillisia. Isät kaipaavat uusia raikkaita ideoita ja meidän tehtävä on luoda niitä. Isät pitää pelastaa itseltään ja NHL-matsit isänpäivän aattona on meidän ensimmäinen askel. Lahjana kaikille suomalaisille isille pidämme kaikki Viasat Sport -kanavat auki koko isänpäiväviikonlopun, Leppänen kertoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...