Tangokuningas Kyösti Mäkimattala on päättänyt erota vaimostaan. Metropolille vahvistetaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta, että Kyösti on jättänyt yksin avierohakemuksen jo kesäkuussa.

Kyöstillä on puolisonsa kanssa kolme tytärtä. Vielä kesäkuussa Kyösti pohti Me Naisten haastattelussa pitkän suhteensa salaisuutta ja sitä, miten suhde on kestänyt keikkaelämän.

– Sitä tulee itsekin paljon mietittyä. Toisaalta elämäntyylissäni ei ole mitään uutta, sillä aloitin keikkailun 90-luvun lopulla ennen perheen perustamista. Reissutyön tekeminen on reissutyön tekemistä, ei sen ihmeempää. On eri asia, jos joku tykkää 8–16-elämästä, jolloin mennään perjantaina iltapäivällä markettiin ja vietetään yhdessä viikonloppua. Minulle sellainen elämäntyyli olisi kauhistus, ja vältän sellaista viimeiseen asti, Kyösti totesi lehdelle.

Seiska-lehti paljasti vuonna 2015 pariskunnan suhteen ajautuneen kriisiin, ja Kyösti yhdistettiinkin tuolloin romanttisessa mielessä radiokanava Iskelmästä tutun Emilia Howellsin kanssa

Kyösti voitti aiemmin tänä vuonna MTV3-kanavan Olen julkkis… päästäkää minut pois täältä! -ohjelman.

Kyöstin jättämästä avioerohakemuksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

Anna Hanski paljasti totuuden Olen julkkis -ohjelman kuvauksista: ”Se oli tylsyyttäkin tylsempää”