Temptation Island Suomi -ohjelmassa rakastuneet Mira ja Markus ovat muuttaneet eri osoitteisiin. Mira avautui muutoksesta Instagramin Stories-videolla ja korosti, ettei muuttoon liity sen kummempaa draamaa.

– En tiedä miten mä tämän sanoisin, mutta se miksi mä en ole hirveästi kuvaillut on se, että mun asuinympäristö näyttää vähän erilaiselta kuin mitä se normaalisti näyttää, Mira kertoo videolla.

Miralle tarjoutui mahdollisuus muuttaa yksin pariskunnan edellisen kodin naapuriin, joka sijaitsee vain sadan metrin päässä.

– Ei mitään sen kummempaa, mutta mulla on tullut sellainen oman tilan tarve ja tarve saada vähän perspektiiviä tähän parisuhteeseen ja elämään ylipäänsä.

– Vähän sellaista omaa aikaa miettiä asioita mitä oikeasti haluan. Älkää käsittäkö väärin, mitään lopullista ei ole tapahtunut.

Parin suhde eteni nopeasti ja nyt Mira haluaa ottaa asioissa pari askelta taaksepäin. Hän ei osaa sanoa kauanko uusi asumisjärjestely tulee kestämään mutta myöntää, että se on hänelle iso haaste.

– Mun kokemukset yksin elämisestä on tosi surullisia. Olen aina kokenut olevani vajavainen ilman puolisoa.

– Jotta voin olla onnellinen parisuhteessa, mun täytyy oppia olemaan onnellinen myös yksin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

TIS-Miran ja Markus-rakkaan suhdetta kyseenalaistetaan jatkuvasti – Mira julkaisi tyhjentävän vastauksen: ”Haluan kunnioittaa Maken ajatusta”

TIS-Valto löysi rinnalleen häikäisevän bikini fitness -kaunottaren – katso upeat kuvat!