Naiset lämpenevät hyvin harvoin seksille yhtä nopeasti kuin miehet. Naiset tarvitsevat esileikkiä päästäkseen oikeaan tunnelmaan ja nauttiakseen seksistä täysipainoisesti.

Miesten täytyy antaa riittävästi aikaa esileikeille ennen seksiä. Esileikin ei tarvitse aina tarkoittaa ilman vaatteita olemista, vaan sen voi aloittaa monin tavoin.
Flirttailu ja seksikkäät tekstarit ovat jo esileikkiä ja virittävät sekä naisen että miehen eroottiseen tunnelmaan. Toisen hipaisu ja vieno kosketus vaatteiden päältä antaa myös merkkejä tulevasta ja innostaa molempia.

Alla top 10 vinkit, miten sinusta tulee esileikin mestari.

1. Suudelmat

Syvä ja sensuelli suuteleminen on fantastinen osa esileikkiä. Se voi myös johdattaa teidät esileikistä suoraan seksiin. Aloita suutelu kevyesti ja jatka hiljalleen painavampaan, syvempään sekä kiihkeämpään. Samalla alatte painautua toisiinne yhä tiiviimmin ja voitte hivellä toistenne vartaloita.

Suulla voi myös hyväillä toisen vartaloa hengityksen kautta. Tällöin viet huulesi niin lähelle kumppanin ihoa kuin voit ja samalla hän tuntee hengityksesi esimerkiksi kaulassa, niskassa, olkapäillä, selkärangassa, lantioilla ja reisissä. Tämä kaikki nostattaa varsinaisen kosketuksen odotusta suunnattomasti.

2. Kokovartalokontakti

Voit käyttää hyväksesi koko vartalon hermopäätteitä kokovartalokontaktilla. Hyväile kumppanisi koko vartaloa, eikä vain erogeenisiä alueita. Älä unohda käsiä, käsivarsia, vatsaa ja jalkoja. Samalla voitte löytää aivan uusia erogeenisiä alueita, joista ette tienneetkään.

Koko vartalon kiihottaminen kasvattaa tuntemusten määrää koko seksin ajaksi. Tässä voi ajatella vartalon rentoutusta jäsen kerrallaan ja siirtää idean seksuaaliseksi. Kosketuksen odotus voi saada teidät aivan villeiksi.

3. Manuaalinen stimulaatio

Voimakkaimmat reaktiot vartalosta saadaan luonnollisesti erogeenisiltä alueilta, kuten rinnat ja nännit, penis ja kivekset, vagina, klitoris ja peräaukko. Näiden alueiden koskettelu on loistavaa esileikkiä, joka kasvattaa kumppanin nautintoa asteittain korkeammalle tasolle.

Voit jopa yrittää saada aikaan kumppanillesi orgasmin pelkällä koskettelulla erogeenisille alueille, kokonaan ilman ilman penetraatiota.

4. Oraalinautinnot

Naiselle voi yleensä antaa helpoiten, useimmin ja voimakkaimmin orgasmin antamalla hänelle suuseksiä. Suuseksi myös kasvattaa kiimaa ja luontaista voitelua, jolloin penetraatio on molemmille nautinnollisempaa.

Etsi partnerisi ”paras” kohta orgasmille, on se sitten klitoris, G-piste, terska tai peräaukko – ja opettele antamaan hänelle juuri sellaista tyydytystä, mistä hän nauttii eniten.

5. Tuhmat puheet

Monet esileikin elementit ovat fyysisiä, mutta psykologiset elementit ovat myös erittäin tärkeitä.

Tuhmat puheet ovat tähän juuri oikea lääke ja ne ovat hallussa jokaisella kunnon rakastajalla. Kuumimpia fantasioita voidaan saada toteutumaan sanojen avulla. Puhumalla ääneen fantasioista, tulos on melkein sama kuin ne tekisi oikeasti.

Tuhmien puheiden kautta voi myös helpommin päästä toteuttamaan tuhmempaa seksiä, jos sinulla on esimerkiksi ollut vaikeuksia keksiä, miten tuoda mielihalujasi esille.

Tuhmat puheet mahdollistavat eroottisia roolileikkejä ja voitte muistella aiempia kuumia seksisessioita tai suunnitella tulevia sellaisia.

Tähän kategoriaan sopivat myös seksuaaliset viestit toiselle. Kalukuvat eivät todellakaan sovellu tähän tarkoitukseen, mutta esimerkiksi jokunen ääneen lausuttu sana voi saada aikaan ihmeitä. Voit esimerkiksi kertoa, mitä haluat häneltä ja mitä olet ajatellut seuraavasta kohtaamisesta. Kun sitten kohtaatte, molempien patoutuneet halut räjähtävät valloilleen!

6. Sensuelli hieronta

Hieronta voi olla oikealla tavalla tehtynä erittäin eroottista, eikä sinun tarvitse olla mikään hieronta-ammattilainen tätä varten. Hierontavoiteet ja alastomat vartalot ovat loistava yhdistelmä.

Hieronnan aikana voit kevyesti hipaista ja koskettaa kuin ohimennen kumppanin erogeenisiä alueita, tai voit jättää ne kokonaan huomiotta ja vain keskittyä muuhun vartaloon.

Tällaisessa hieronnassa toimii hyvin hämähäkkimäinen vetotyyli, joka alkaa kun sormesi ovat täysin levällään ja sitten vedät niitä hyvin kevyesti ja hitaasti yhteen. Kosketus voi olla jopa höyhenen kevyt. Hierontaa voidaan tehdä mihin vain, esimerkiksi selkään tai jalkoihin sekä kasvoihin ja jopa kiusoittelevasti rintoihin.

7. Oikea tunnelma

Kunnon esileikissä ei kiirehditä, vaan tilanteesta nautitaan. Tässä auttaa se, että tunnelma viritetään jo etukäteen.

Muuta ympäristö ja mielesi oikeaan tunnelmaan himmentämällä valaistusta, laittamalla seksikästä musiikkia ja tuoksua ilmaan (esim. parfyymi, tuoksukynttilä, suitsuke, tuoksuöljyt). Jos kodin viritykset tuntuvat liian työläiltä, oikeanlaista tunnelmaa voi käydä hakemassa esimerkiksi seksikkäästä baarista tai yökerhosta.

8. Tuhmat leikit

Tuhmat leikit voivat tuoda piristystä esileikkeihin ja seksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi dominatrix-asetelmat, erilaiset fantasiat, sitomiset, käsiraudat, jne. Pelkkä silmienkin peittäminen antaa aivan uudenlaisen tunteen ja voimistaa kevyimmänkin kosketuksen ja äänen tehoa. Tällaisia asioita kannattaa kokeilla ja kun itselleen löytää sopivan, on erittäin kiitollinen siitä, että uskalsi kokeilla.

9. Lelut

Seksilelut ovat loistava keino saada esileikit kunnolla käyntiin. Tässäkin asiassa kannattaa aloittaa kevyesti. Kun seksileluihin tutustuu ja löytää itselleen sekä kumppanille parhaiten sopivat, nautinto voi nousta aivan uusiin ulottuvuuksiin. Seksilelujen kautta saadaaan aikaan myös keskustelua toisen nautinnoista, toiveista, odotuksista ja rajoista.

Jos seksilelut eivät ole ennestään tuttuja, naiselle voi ensimmäiseksi soveltua esimerkiksi pieni ja tehokas klitoriksen värisyttäjä.

10. Suu auki

Tässä tapauksessa suun avaaminen tarkoittaa puhumista. Te molemmat haluatte nauttia yhtä paljon seksistä, joten teidän on parasta tietää toistenne halut ja tarpeet. Paras keino tähän ovat suorat kysymykset ja vastaukset.

Kysymällä sinun ei tarvitse arvailla, vaan saat selville mistä kumppanisi pitää eniten, jolloin voitte hyödyntää sitä esileikeissä.

Karista mahdollinen kiusaantuneisuuden tunne aloittaaksesi tämä keskustelu, jonka avulla te molemmat saatte jatkossa juuri sellaista nautintoa kuin haluattekin ilman arvailuja, ja samalla myös molempien itsevarmuus petipuuhissa kasvaa huomattavasti.

Lähde: AskMen

Kuva: Pixabay