Top 3 vinkit – näin saat miehen rakastumaan itseesi

Moni nainen on varmasti voinut joskus miettiä, miten saisi mielitiettynsä sitoutumaan suhteeseen syvemmin.
Nyt tätä asiaa ei tarvitse enää pohtia itsekseen, sillä YourTango-sivusto kokosi kolme tärkeää vinkkiä, joiden avulla mies valloitetaan niin syvästi, että hän ei voisi enää edes kuvitella mitään muuta, kuin viettää loppuelämänsä juuri sinun kanssasi.
Miehillä ei ole varsinaista oikeaa hetkeä sitoutumiselle, koska heillä ei yleensä ole kiire päästä luopumaan vapaudestaan. Ainoa hetki, kun mies todennäköisimmin haluaa sitoutua suhteeseen (poislukien raskaus) on silloin, kun hän tajuaa oikeasti, ettei halua menettää sinua. Hän ymmärtää tilanteen viimeistään sitten, kun hän huomaa ettei kestä ajatusta, että jättäisit hänet ja olisitkin jonkun toisen miehen kanssa.
Alla olevien kolmen vinkin avulla miehen pääsemistä tähän tilanteeseen voidaan nopeuttaa huomattavasti.

1. Kerro hänelle, että ymmärrät

Jos mies sanoo, ettei halua olla vakavassa parisuhteessa, vastaat: ”Minä ymmärrän.” Sen jälkeen sinun ei tarvitse sanoa enää mitään, vaan odottaa. Kuin taikaiskusta, koska et sanonut muuta, hän yrittää selittää syitään sinulle.
Älä missään vaiheessa väitä vastaan tai vähättele hänen mielipidettään, äläkä yritä muuttaa hänen mieltään.
Kun toistat kaikkien selitysten jälkeen edelleen ymmärtäväsi, hän alkaa uskoa, että oikeasti ymmärrät häntä ja hänen syitään, mikä on hänelle suuri helpotus. Ajan myötä hän alkaa rentoutua ja avautua sinulle.

2. Tee selväksi, mitä haluat häneltä… tai joltain muulta, jos hänestä ei ole siihen

Kun mies uskoo, että ymmärrät häntä ja näkee ettet silti ole yrittänyt muuttaa häntä tai hänen mieltään, hän haluaa takuuvarmasti seksiä kanssasi (olisi kyllä halunnut muutenkin).
Kun hän tekee aloitteen, kerro hänelle kaikista niistä asioista, joista pidät ja arvostat hänessä ja sano seuraavaksi: ”Olen tehnyt sopimuksen itseni kanssa, etten enää harrasta merkityksetöntä seksiä. Seuraava henkilö, jonka kanssa tulen harrastamaan seksiä on mies, joka haluaa rakentaa kanssani yhteisen tulevaisuuden.”
Voit halutessasi vielä katsoa dramaattisesti kaukaisuuteen. Tässä vaiheessa hän haluaa olla sankarisi, koska hän innostuu sinusta vielä enemmän hyveellisyytesi sekä itsevarman itsesi arvostamisen vuoksi. Miehet haluavat olla sankareita ja menevät naimisiin mieluimmin hyveellisen naisen kanssa.

3. Älä sano mitään muuta

Tässä vaiheessa, vaikka hän miten arovstaisi hyveellisyyttäsi, hän voi silti vielä yrittää väittää vastaan, jolloin jälleen sanot hänelle, että ymmärrät.
Siemenet on istutettu ja usko pois, sanomasi meni perille.
Kertomalla hänelle, mitä haluat yleensä elämässä (vaikka ei ainoastaan hänen kanssaan), olet antanut hänelle mahdollisuuden päättää, haluaako hän sitoutua sinuun, koska hän haluaa sinut, eikä sen vuoksi, että sinä vaatisit sitä häneltä.
Hän ei koe sinun painostavan häntä ja vahvistat samalla myös itsellesi, että jos hän ei ole se mitä haluat, joku muu tulee kyllä olemaan.
Edellä luetellut kohdat vaativat paljon kärsivällisyyttä, mutta lopputulos on sen arvoista. Kokeile!
Lähde: YourTango
Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.