Jos tunnistat itsestäsi nämä asiat, jätä kumppanisi!

Valtaosa meistä on todennäköisesti kokenut sen kiusallisen tunteen, kun asiat kumppanin kanssa eivät mene hyvin, mutta onko mitään keinoa, jonka avulla voisimme olla varmoja kannattaako silti jatkaa vai ei?
Tähän artikkeliin on listattu asioita, joista voi olla suurta hyötyä suhteen arvioinnissa. Vinkit on saatu suoraan Quoran käyttäjjiltä, jotka vastasivat kysymykseen: ”Mitkä ovat varmoja merkkejä suhteen lopettamiselle?”
Jotkut näistä seikoista ovat melko ilmeisiä, mutta jos tunnistat ne omasta parisuhteestasi, ehkä on aika lopettaa koko suhde ja siirtyä elämässä eteenpäin…
Voit jo kuvitella elämän ilman toista
Jos teet näin, se todennäköisesti tarkoittaa että et ole tyytyväinen. Paremmasta elämästä haaveilu ei riitä. On aika tehdä päätöksiä.
Ajattelet, että olet parempi ihminen kun toinen ei ole vieressä
Kun kaksi ihmistä ovat tyytymättömiä yhdessä, he yleensä saavat toistensa huonoimmat puolet esille. Tämä asetelma ei todellakaan johda mihinkään hyvään.

Kumppanisi on välinpitämätön
Viettääkö hän enemmän aikaa muiden ihmisten kanssa, kuin sinun? Ei vastaa puheluihisi tai tekstiviesteihisi? Jos vastaus on kyllä, kumppanisi ei todennäköisesti ole täysillä mukana suhteessa.
Kumppanisi on ilkeä sinua kohtaan
Kun ihmiset tulevat onnettomiksi suhteessa, se usein näkyy todella huonolla tavalla. Tämä voi johtaa siihen, että kumppani on enemmän ilkeä kuin ystävällinen.
Jos tunnet olosi paremmaksi kun olet yksin
Jos kumppanisi saa sinut tuntemaan olosi huonoksi ja tuntuu, että olet loukussa joka päivä, kyseessä on varma merkki siitä, mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi.
Kun tulet kotiin ja löydät kumppanisi sängystä toisen kanssa
Tästä ei tarvitse enempää sanoa…
Kun mietit: ”Pitäisikö minun lopettaa tämä suhde?”
Heti kun alat miettiä tätä asiaa, olet jo puoliksi ulkona ovesta…
Lähde: UNILAD


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.