Suomeen noin vuosi sitten rantautunut petollisten puolisoiden päiväuni, AshleyMadison.com on saavuttanut 20 miljoonan jäsenen virstanpylvään.
Kuten yksiavioisuus on vallitseva parinmuodostustapa, samalla lailla puolison pettäminen houkuttelee ympäri maailman. AshleyMadison.comin 20 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ovat levittäytyneet jo 28 maahan, uusimpina valloituksina Japani ja Intia. Suomeen viime syyskuussa rantautuneella palvelulla on jo yli 73 000 jäsentä.
Yrityksen liikevaihto on 90 miljoonaa dollaria, eli noin 70,3 miljoonaa euroa. Vertailun vuoksi mainittakoon että Suomen radiokanavien yhteenlaskettu liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa. Vuoden 2012 heinäkuun jälkeen AshleyMadison.comin jäsenmäärä on kasvanut 33 %:lla. Kuluneen vuoden aikana deittipalvelu lanseerattiin seitsemässä uudessa maassa.
– Aggressiivinen, onnistunut laajenemisstrategiamme sekä uudet jäsenmaat puhuvat selkeää kieltään siitä, että pettäminen on kansainvälinen bisnes, kertoo AshleyMadison.comin perustaja Noel Biderman.