Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho (sd.) ilmoitti heinäkuussa eroavansa aviopuolisonsa Ville Virtasen kanssa. Taiveaho jätti yhdessä Virtasen kanssa avioerohakemuksen Kouvolan käräjäoikeudelle kesäkuun lopussa.

Nyt kaksikon suhde näyttää saaneen uuden käänteen, sillä Taiveaho on lisännyt useamman julkaisun omalle Facebook-sivulleen, jossa hän poseeraa miehensä kanssa.

Pariskunta vietti paperihääpäiväänsä eilen tiistaina, 24.8., minkä kunniaksi Taiveaho ja Virtanen kävivät ravintolassa syömässä sekä elokuvissa katsomassa uusimman Luokkakokous-leffan. Taiveahon postauksista päätellen parilla menee suhteessaan jälleen hyvin, eikä erosta ole tietoakaan.

Tiistaina lisäämässään postauksessaan Taiveaho kirjoittaa hyvin avoimesti tunteistaan puolisoaan kohtaan. Hän muistelee lämmöllä vuoden takaista hääpäivää, jolloin astui avioliittoon Virtasen kanssa.

– Vuosi sitten oli tällainen ihana päivä, kun purjehdittiin Villen kanssa avioliiton satamaan. Myrskyjä on ollut ja vastatuultakin, kuten purjehduksilla yleensäkin, mutta paljon enemmän hyvää ja yhdistävää, Taiveaho sanoo tekstissään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Taiveahon mukaan pariskunnalla on vielä jonkin verran selvittämättömiä asioita. Yleisesti suhde voi kuitenkin loistavasti.

– Ruoria on käännetty, yhteistä suuntaa on haettu ja haetaan, Taiveaho toteaa.

– Vaikeina hetkinä on tullut selväksi, kuka rinnalla seisoo ja puolustaa. Ne ovat ihmisiä, jotka ovat rakkauden arvoisia. Kiitos! nainen päättää tekstinsä.

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen menivät naimisiin 24.8.2020. Häitä juhlittiin Vivan-nimisellä purjelaivalla Haminan saaristossa.

Lue myös:

Satu Taiveaho on eronnut Ville-puolisonsa kanssa – avioliitto kesti alle vuoden

Satu Taiveaho avautuu eron jälkeisestä elämästä: ”Elämäni ensimmäinen Mää-matka”