Legendaarinen muusikko Ilkka ”Danny” Lipsanen ja tunnettu artisti Erika Vikman ovat jo useamman kuukauden ajan herättäneet keskustelua mystisillä väleillään. Ex-pariskunnan on koko alkuvuoden huhuttu palanneen takaisin yhteen, eivätkä suomalaiset edelleenkään tole varmoja tiedon paikkaansapitävyydestä.

Jotain Dannyn ja Erikan lämmenneistä väleistä kertoo kuitenkin se, että kaksikko viettää parhaillaan yhteistä aikaa Ruotsin Tukholmassa.

Erika julkaisi keskiviikkoiltana hämmentäviä Stories-videoita omalle Instagram-tililleen. Videoissa näkyy, kuinka Erika nauttii hyvästä ruoasta tukholmalaisessa ravintolassa yhdessä Dannyn ja kahdeksan muun henkilön kanssa. Seurueeseen kuului muun muassa Dannyn pitkäaikainen sihteeri Leila Salmelainen ja Erikan sisko Jennika Vikman.

Yhdellä videoista Erika näytti seuraajilleen, kuinka ostereita syödään oikeaoppisesti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jo Dannyn ja Erikan viihtyminen samassa seurueessa on iso asia, mutta kaiken lisäksi kaksikko istui illallisella ruokapöydässä toisiaan vastapäätä. Viittaako tämä siis siihen, että Danny ja Erika olisivat jälleen parisuhteessa?

Lue myös:

Erika Vikman julkaisi tunteikkaan kirjoituksen Dannylle: ”Yksi elämäni merkittävimmistä ihmissuhteista”

Erika Vikman paljastaa telkkarissa tunteensa Dannya kohtaan – saa laulajalegendan herkistymään: ”Jännittävin juttu, mitä olen koskaan tehnyt”