Miss Suomi 2018 Alina Voronkova meni viime heinäkuussa naimisiin jääkiekkoilija Joonas Hurrin kanssa. Pariskunnan avioelämä on lähtenyt käyntiin hyvin.

– Ei ole tullut mitään yllätyksiä! Meillä on seitsemän vuotta suhdetta takana, niin aika tuttu kaveri tuo Joonas alkaa olemaan, Alina kertoo hymyillen Metropolille Kampin Fressi-kuntosalin hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Aviopari osti toissa kesänä oman kodin Espoosta. Espoossa missikaunotarta viehättää erityisesti luonnon- ja merenläheisyys. 

– Mutta pakko myöntää, että kaipaan edelleen vähän Helsingin keskustan vipinää. Etenkin kesällä oli ihanaa, kun kaikki elämä tapahtui suoraan kodin edustalla.

– Meillä tulee nyt kaksi vuotta täyteen tässä nykyisessä kodissa, joten pitää katsoa, että alammeko miettimään seuraavaa kohdetta ja missä se ehkä olisi. On kivaa, kun saa miettiä välillä muutakin kuin työasioita.

Tykkään herrasmieseleistä

Parisuhteessa ex-missi arvostaa erityisesti pieniä huomaavia eleitä.

– Nyt kun naistenpäiväkin on tulossa, niin voin antaa vihjeen, että rakastan kukkia, Alina nauraa.

– Noin yleisesti tykkään vanhan liiton herrasmieseleistä. Avataan ovia, puhutaan toiselle kohteliaasti ja annetaan pusuja. 

Koska sekä Alina että Joonas ovat molemmat hyvin urakeskeisiä ihmisiä, jää yhteinen parisuhdeaika usein liian vähälle.

– Olisikin ihanaa, kun saisi kunnon parisuhdeaikaa! Nyt korona-aikaan ei ole päässyt matkustamaan kovin paljoa, haluaisimmekin lähteä yhdessä jonnekin etelän lämpöön ja vaihtaa vähän maisemaa. 

– Meillä on ollut puhetta myös perheen perustamisesta, mutta se ei ole juuri nyt ajankohtaista. Katsotaan, jos elämä vie meidät siihen pisteeseen, mutta nyt nautimme vain toistemme seurasta.

Olen äkkipikaisempi kuin Joonas

Suhteessa Alina kertoo olevansa äkkipikaisempi puoli ja tuovansa omat näkemyksensä suoremmin esille. 

– Sovimme riidat keskustelemalla. Mitä enemmän parisuhteessa toiselle puhuu, sen parempi. Jos joku asia jää taka-alalle mietityttämään, niin se purkautuu kyllä joskus. Olemme seitsemän vuoden jälkeen päässeet aika hyvin yhteisymmärrykseen asioista. 

– Täytyy kyllä myöntää, että menemme välillä vihaisina nukkumaan. Olisikin ihanaa, jos näin ei olisi. Joskus sitä on vain niin puhki, että sitten vasta aamulla tai seuraavana iltana käymme asiat läpi. Tärkeää on kuitenkin aina pitää kunnioitus toista kohtaan. 

Kaupalliset yhteistyöt pelastivat

Alina on ollut viime syksystä asti C Moren SM-liigatuotannoissa mukana tehden tapahtumatoimittajan töitä. 

– Olen ollut halleilla välittämässä tunnelmia katsojille. Nyt alkuvuodesta olin tosin lomautettuna, koska halleihin pääsi vain pelaajat sekä henkilökunta. Toisaalta oli kurjaa, kun ei ollut töitä, mutta toisaalta yritin löytää muita kivoja asioita. 

Tapahtumatoimittajan lisäksi Alinaa työllistävät sosiaalinen media sekä juontokeikat. 

– Kaupalliset yhteistyöt ovat pelastaneet paljon näinä aikoina. Rakastan tehdä luovaa sisältöä ja ylipäätään sisältöä someen. On ollut ihanaa, että niin rakkaasta asiasta on saanut työn. Välillä erehdyn sanomaan sitä harrastukseksi, vaikka se ei sitä ole, koska siitä saa rahaa. 

Lue myös:

Venäläistaustainen Alina Voronkova ottaa kantaa Ukrainan kriisiin – puhuu avoimesti rasismista: ”Musertavaa palata takaisin peruskoulun aikoihin”

Viivi Altonen ja Alina Voronkova nauttivat elämästään niukoissa bikineissä – matkustivat yhdessä etelän lämpöön!