Viisi varmaa tapaa epäonnistua Tinderissä

Deittisovellus Tinderin käyttäminen on oma taiteenlajinsa. Voit epäonnistua monella tavalla, ennen kuin olet ehtinyt yksillekään treffeille. Tinderin oma sosiologi, tohtori Jess Carbino opastaa, mitä luultavasti teet väärin, jos Tinder-deittailu ei ota tuulta alleen.

1. Avaat keskustelun viestillä ”moi”

”Moi” ja ”hei” ovat kolmikirjaimisia Tinder-mokia. Carbinon mukaan 20 prosenttia avausviesteistä alkaa yksinkertaisella tervehdyksellä. Yritä aloittaa ihan millä tahansa muulla, esimerkiksi kysymyksellä, joka liittyy matchisi kuviin. Yli 60 prosenttia miehistä ja yli 70 prosenttia naisista arvostaa avausviestiä, josta ilmenee lähettäjän panostaneen juuri häneen.

2. Odottelet toisen aloittavan viestittelyn

Olet juuri saanut matchiksi erittäin viehättävän miehen, joka vaikuttaa potentiaaliselta kumppanilta. Sitten ei tapahdukaan mitään. Odotat hänen aloittavan keskustelun, sillä uskot sen kuuluvan herrasmiehen tapoihin. Sinun ei kuitenkaan kannata jäädä odottelemaan. Corbino opastaa, että jos mies tai nainen on pyyhkäissyt kohdallasi oikealle, hän mitä todennäköisimmin on kiinnostunut. Ehkä hän vain on ujo ja odottaa sinun tekevän aloitteen.

3. Esittelytekstisi on tylsä tai jätät sen kokonaan kirjoittamatta

Jos esittelytekstissäsi ei ole kiinnostavaa sisältöä, muut Tinderin käyttäjät olettavat, ettei kanssasi voi puhua kuin pinnallisuuksista. Älä siis ole tylsä, vaan kirjoita jotain, mikä kuvaa sinua. Carbino opastaa, että jos kerrot itsessäsi profiilissasi, matchiesi on myös helpompi aloittaa keskustelu. Tällöin heillä on jotain, mihin tarttua.

4. Kuvillasi ei ole mitään tarjottavaa

Myös kuvat kannattaa valita huolella. Jos kaikki kuvasi ovat duckface-selfieitä, niistä on vaikea keksiä kysyttävää. Vältä täysin tavanomaisia otoksia, ja pyri tuomaan kuvissa persoonallisuuttasi esiin. Carbino opastaa, että yli 20 prosenttia Tinderin käyttäjistä suosii kuvan kommentoimista avausviesteissään.

5. Annat keskustelujen kuihtua

Kun viestiketju kylmenee, on tärkeää yrittää herätellä se uudelleen henkiin, neuvoo Carbino. Joskus viestikumppanisi saattaa olla kiireinen ja vastaukset ovat siksi lyhyitä tai viivästyvät. Keskustelun kuihduttua sinun kannattaa lähettää lyhyt viesti, jolla herättelet sen uudelleen henkiin.
Tärkeintä onnistuneessa Tinder-deittailussa on siis panostaminen ja kiinnostuksen näyttäminen. Viestikumppanisi kyllä huomaavat, jos näet hieman vaivaa profiilisi ja keskustelun eteen.
Lähde: Elite Daily
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.