Vaikka jouluaatto on jo 11 päivän päästä, kaikkia joululahjoja varmaan ei ole vielä hankittu, niin kuin monilla muillakin suomalaisilla. Eilen vinkkasimme sopivan huomaamattomia tuhmia joululahjoja naiselle. Nyt on miesten vuoro!

Jos joululahjoja miehelle tai poikaystävälle ei ole vielä hankittu, tässä muutama hyvä lahjaidea. Alta löydät seksilelujen asiantuntijan Mathilde Mackowskin suosittelemat upeat ja tuhmat joululahjat miehille. Mathilde uskoo että niiden kanssa lämpötila makuuhuoneessa nousee epäilyksettä – oli ulkona vaikka kuinka pakkanen.
LELO Pino – Paras rengas miehelle 
LELO Pino Mynewsdesk-2.png
Jos haluat antaa miehellesi mukavan ja miehekkään lahjan, josta hän varmasti nauttii (ja josta voitte nauttia yhdessä), LELO Pino Ladattava Vibraattorirengas on juuri oikea valinta.
Pino pitkittää miehen erektiota ja antaa teille molemmille miellyttäviä tuntemuksia joten saatte vielä nautinnollisemman kokemuksen. Pohjoismainen bloggari Joanb on kirjoittanut arvostelun LELO Pino vibraattorista ja kutsuu sitä “parhaaksi renkaaksi miehille tähän mennessä.” Mathilde Mackowski on sama mieltä:
– LELO Pino julkaistiin vasta muutama viikko sitten, mutta olen varma että siitä tulee erittäin suosittu.Pino on upea ja tyylikkäästi muotoiltu tuote. Penisrengas on tarpeeksi tiukka ja auttaa saamaan erektiosta pidemmän. Koska sen yläosa on aika leveä, laitteen värinä tuntuu naisen klitoriksessa voimakkaammin. Kun Pinon C-muotoinen varsi asennetaan naisen klitorista vasten, pieni sisäänrakennettu ilmatyyny hieroo klitorista pehmeästi ja kiihottavasti, hän sanoo.
LELO Pino toimitetaan miehekkäässä lahjalaatikossa ja mukana tulevat myös kalvosinnapit ja kaiverrettu rahapidike.
Pulse – Miehekäs vibraattori 
hot_octopuss_pulse.jpg
Hot Octopuss Pulse -penisvibraattori on todiste siitä, että miesten seksilelut eivät ole pelkästään ihonvärisiä ja luonteikkaita tuotteita. Pulse on miehekäs ja tyylikäs – sinun on tiedettävä mitä se on jotta voisit arvata mihin sitä käytetään.
Pulse julkaistiin vuonna 2013 ennen joulua ja pian siitä tuli yksi suosituimmista miesten seksileluista.
– Olen kuullut Pulsesta vain hyvää ja onhan se erityinen. Se takaa syvemmän ja tehokkaamman stimulaation muihin penisvibraattoreihin verrattuna, toteaa Mathilde ja lisää:
– Pulsesta tekee upean tuotteen se, että sitä voi käyttää monella eri tavalla. Mies voi käyttää Pulsea yksin, mies voi antaa kumppaninsa stimuloida häntä Pulsella, tai kumppanit voivat käyttää Pulsea yhdessä esileikin aikana.
Autoblow 2 – 100 % miehen nautintoon keskittyvä lahja
autoblow-2.jpg
Tänä vuonna paljon huomiota saanut miesten seksilelu on suuseksikone Autoblow 2, joka imitoi suuseksia.
Autoblow 2 -itsetyydytysväline keskittyy 100 % miehen nautintoon, siksi Mathilde on sitä mieltä, että Autoblow 2 on ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaista tuhmista joululahjoista:
– Miehet ovat ostaneet monta vuotta meille naisille upeita lahjoja, koska ovat halunneet hemmotella meitä. Siksi minun mielestäni he todella arvostaisivat jos saisivat joululahjan, joka keskittyy 100 % heidän nautintoon. Jos mies on oikealla tuulella, kun olet lähdössä tyttöjen kanssa bilettämään, voit muistuttaa häntä Autoblow 2:sta, tai voit itse käyttää sitä jos sattuu leukaan ja niskaan suuseksin aikana – minun mielestäni se tekee Autoblow 2:stä vielä paremman lahjan, sanoo Mathilde hymyillen.