Kaikkien kauppojen ikkunat ovat täynnä joulukoristeita ja kaupoissa soi mukavasti kivoja joululauluja. Joulu on pian tulossa, se on aivan nurkan takana.
Mutta oletko sinä ostanut kaikki joululahjat? Jos ei, jatka tämän artikkelin lukemista. Ainakin jos etsit tuhmaa lahjaa naisellesi – sellaista lahjaa, joka saa hänen silmänsä loistamaan kuin jouluvalot.
Alta löydät seksilelujen asiantuntijan Mathilde Mackowskin suosittelemat upeat ja tuhmat joululahjat naisille. Mathilde uskoo että nuo lelut olisivat aivan ihania lahjoja joulukuusen alla.
Timantit ovat naisen parhaat ystävät
twenty-one_vibrating diamond.jpg
Sanotaan että timantit ovat naisen parhaat ystävät ja Mathilde ei usko että timantinmuotoinen Twenty One Vibrating Diamond -vibraattori on mikään poikkeus.
– Minun mielestäni timantti on kaunis ja naisellinen lahja – nätissä lahjalaatikossa se näyttää ennemmin kivalta tuoksupullolta kuin seksilelulta. Timantilla on hyvin huomaamaton muotoilu, josta mielestäni pitävät monet naiset. Erittäin upea lahja timantti olisi naiselle, joka haluaa kokeilla seksileluja ensimmäistä kertaa, sanoo Mathilde Mackowski.
Rabbit – ei ole toista vastaavaa vibraattoria
lelo_ina_wave.jpg
Monet seksileluja testanneet suomalaisnaiset ovat testanneet myös ns. Rabbit-vibraattoria, jolla saa samanaikaisesti sekä ulkoista että sisäistä stimulointia. Jos naisesi on yksi niistä ja pitää Rabbit-vibraattorista, hän varmasti pitää myös uudesta Ina Wave vibrator -seksilelusta (tuotteen on julkaissut ruotsalainen seksituotemerkki LELO).
– LELO Ina Wave näyttää tavalliselta Rabbit-vibraattorilta mutta älä anna ulkonäön pettää – LELO Ina Wave on toistaiseksi ainut laatuaan. Se imitoi sormen liikkeitä, jotka stimuloivat naista pehmeillä, aaltomaisilla liikkeillä ja antaa voimakkaan stimulaation G-pisteelle. Ina Wave tuo erittäin nautinnollisia tuntemuksia, sanoo Mathilde.
Klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista
sinful-magic-wand.jpg
Magic Wand -vibraattori keksittiin lähes 50 vuotta sitten lihaskipujen lievittämista varten. Naiset ympäri maailmaa huomasivat pian että välinettä saa käyttää myös nautinnollisempiin kokemuksiin. Siitä lähtien Magic Wand vibraattorit ovat olleet naisten suosituimpien seksilelujen joukossa. Mathilde Mackowski selittää, että siihen on hyvä syy:
– Magic Wand -vibraattorit ovat erittäin tehokkaita. Esimerkiksi, Sinful Magic Wand on yksi tehokkaimmista vibraattoreista markkinoilla ja on suunniteltu tarjoamaan naisille todella syvä ja voimakas stimulaatio. Koska laite on noin voimakas, se sopii hyvin naisille, joille orgasmin saaminen ei ole helppoa.