Yleensä pariskunnan muuttaessa yhteen makuuhuoneessa on vipinää tiuhaan tahtiin. Uutuudenviehätys kuitenkin laantuu, kun kumppanit tottuvat toisiinsa ja arki alkaa. Seksiäkään ei harrasteta enää niin usein.

Kun läheisyys vähenee, sänkyyn hiipii mukaan kolmaskin taho, joka on käytännössä koko muu maailma!

Näin kävi myös eräälle pariskunnalle, joka kertoi Popsugarille kokemuksistaan. He huomasivat alkuvillityksen jälkeen, että he alkoivat pikku hiljaa kurkotella sängyssä toistensa sijaan mobiililaitteitaan vastatakseen johonkin sähköpostiin tai tekstiviestiin, tai näyttääkseen toisilleen jonkin mielenkiintoisen uutisen, puhumattakaan sosiaalisen median selaamisesta.

Pariskunnan seksielämä alkoi hiipua vuosien kuluessa, kunnes mies oivalsi, mikä heidän välilleen oli tullut. Hän ehdotti kihlatulleen yhteistä sopimusta. Mitä jos makuuhuone julistettaisiin älylaitevapaaksi alueeksi? Kihlattu oli samaa mieltä ja niin he tekivät päätöksen, joka pelasti heidän seksielämänsä.

– Makuuhuone on pyhitetty meille ja ainoastaan meille. Ja arvatkaapa mitä? Ilman sinisen valon häiriötekijöitä, huoneesta tuli taas juuri niin aktiivinen kuin alkuaikoinakin, nainen myhäilee tyytyväisenä.

Sen lisäksi, että älylaitteiden kieltäminen makuuhuoneesta auttaa läheisyyden palauttamisessa, se parantaa myös yöunia, joten siitä vain kokeilemaan!

Lähde: Popsugar

Kuva: Pixabay