Joulukuun alkupuolella 18-vuotias Ebony Stevenson sai jonkinlaisen sairauskohtauksen. Hän oli valitellut kovaa päänsärkyä ja mennyt lepäämään. Nuori englantilaisnainen ei itse muista tapahtumista mitään. Hänen äitinsä on kertonut, että tytär sai kovia kovia kouristuksia ja ryhtyi oksentamaan. Äiti hälytti paikalle ambulanssin.

Sairaalassa kovissa tuskissa ollut Ebony vaivutettiin koomaan. Tutkimuksissa selvisi, että potilas on raskaana ja kyseessä on vakava raskausmyrkytys. Synnytys oli käynnistettävä välittömästi ja Ebonylle tehtiin keisarinleikkaus.

Hänet herätettiin koomasta neljän tunnin kuluttua. Yllätys oli melkoinen, kun käsivarsille annettiin vastasyntynyt tyttövauva. Ebonylla ei ollut mitään tietoa raskaudesta. Hänellä on poikkeuksellisesti kaksi kohtua. Tästä syystä kuukautiset olivat jatkuneet normaalisti, eikä hänen vatsansakaan ollut kasvanut.

Äiti ja tytär joutuivat jäämään sairaalahoitoon parin viikon ajaksi. Nyt molemmat voivat hyvin. Ebony aikoo jatkaa koulunkäyntiä jo helmikuussa. Hänen äitinsä on luvannut hoitaa yllätysvauvaa sillä välin.

Asiasta uutisoi Unilad-sivusto.