Menestynyt aitajuoksija Nooralotta Neziri on joutunut leikkaukseen. Neziri kertoo asiasta omalle Instagram-tililleen julkaisemansa kuvapäivityksen ohessa.

Kolmen kuvan kuvarullan ensimmäinen otos on napattu sairaalapediltä. Kuva on pysäyttävä, sillä monet Nezirin seuraajat eivät ole tienneet naisen edes suunnitelleen leikkausta.

– Tässä siis syy, miksi olen elänyt vähän hiljaiseloa. Halusin tehdä päätöksen rauhassa ja pitää leikkauksen omana tietona, kunnes kaikki on valmista, Neziri selventää kuvatekstissään.

– Lokakuusta asti vaivanneesta kantapäästä poistettiin siis luuta ja limapussi. Luu piti yllä jatkuvaa limapussin tulehdusta ja akillesinsertion kipua. Kipu on ollut niin kovaa, että mikään muu vaiva ei ole mulla koskaan aiheuttanut näin kovia kipuja, hän kuvailee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka operaatio oli ikävä, tuntee Neziri tällä hetkellä olonsa onnelliseksi.

– Jouduin odottamaan operaatiota kauan ja nyt on hyvä olla, kun tiedän, että jokainen päivä vie eteenpäin. Malttia tämä tulee vaatimaan enemmän kuin koskaan, mutta motivaatio on kova!

Päivityksensä lopussa aitajuoksija kiittää lähellään olevia ihmisiä.

– Kiitos läheisille, kiitos tiimille ja kiitos kumppaneille, jotka olette aina tukena hyvinä ja huonoina hetkinä!

Neziri on tällä viikolla antanut aiheesta haastattelun Helsingin Sanomille. Haastattelussa Neziri kertoi teheensä yhdessä lääkäreiden kanssa lopullisen päätöksen leikkauksesta viime viikon keskiviikkona.

– Tilanne tuntui vain pahenevan, vaikken enää juossut. Sain vammaan kortisonihoitoa ja yritin rauhoittaa tilannetta juoksutauolla, Neziri toteaa Helsingin Sanomille.

Leikkaus tarkoittaa Nezirille pitkää treenitaukoa.

– Lähden siitä, että kisaan ensi kesänä. Nyt on parempi antaa aikaa. En aseta mitään tavoitteita.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jukka Hildén juhlisti syntymäpäiviään – Chachi-vaimo paljasti pelkäävänsä uutta lasta: ”Hikoilen jo valmiiksi”

Pian häitään viettävät Mikko ja Beata Leppilampi pääsivät todistamaan suurta hetkeä – tallensivat poikansa ensiaskeleet videolle!