Muusikko Arttu Wiskarin Lapin kiertue katkesi dramaattisesti viime sunnuntaina, kun hän joutui vaihtamaan keikkabussin lennosta ambulanssikyytiin. Wiskari epäili itse sairastuneensa koronaan, mutta syyksi paljastui lopulta ärhäkkä influenssa A.

Nyt Wiskari kertoi lisää voinnistaan Instagram-tilinsä Stories-videolla ja kertoi kotiutuneensa sairaalahoidosta.

– Kotona ollaan ja olo on jo huomattavasti perempi, Wiskari kirjoitti.

Tauti oli kuitenkin tällä kertaa ilmeisen ärhäkkää laatua, sillä Wiskari aikoo jatkossa tarttua toimeen, ettei vastaavaa pääsisi tapahtumaan.

– Jatkossa käyn kyllä ehdottomasti ottamassa influenssarokotteen. Vaikeintahan tässä on nyt se, että lääkäri määräsi, että pitäis ottaa kymmenen päivää iisisti. Mitä tekis, onko mitään ehdotuksia? Wiskari kyseli seuraajiltaan.

Videolta paljastuu, että muusikko on ainakin heitellyt tikkaa sohvalta käsin. Sairastumisen takia myös Wiskarin kiertue keskeytyi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wiskari muutti viime vuoden aikana elämäänsä radikaalisti terveellisempään suuntaan, vaikka ei tehnytkään asiasta tietoista päätöstä.

– Elämänmuutokseni lähti siitä, että erehdyin lähtemään pelaamaan frisbeegolfia kaverini kanssa. Piti keksiä jotain tekemistä, kun korona vei äkillisesti kaikki työt, hän kertoi Metropolille viime syksynä.

Lue myös:

Arttu Wiskarin kiertue keskeytyi traagisesti – keikkabussi vaihtui lennossa ambulanssiin: ”Nyt kävi näin”

Arttu Wiskari joutui jälleen ikävän pilan kohteeksi: ”Ja taas kerran näitä säälittäviä”