Mies oli ollut sokea yli kaksi vuosikymmentä, kunnes hän joutui onnettomuuteen ja sai sen seurauksena näkökykynsä takaisin.

Suojatietä ylittämässä ollut Janusz Goraj jäi auton alle ja joutui kahdeksi viikoksi sairaalahoitoon. Hoidon aikana hänen näkökykynsä palautui kuin ihmeen kautta. Goraj oli sokeutunut nuoruudessaan pahan allergisen reaktion seurauksena.

Gorajin vasen silmä oli täysin sokea ja oikealla silmällään hän pystyi havaitsemaan vain valon sävyjä sekä esineiden tai hahmojen muotoja.

– Kaaduin auton konepellille, löin pääni ja sitten liukastuin ja putosin tielle, kertoo Goraj tapahtuneesta onnettomuudesta.

Lääkärit olivat luonnollisesti erittäin hämmästyneitä tapahtuneesta ja teorioiden mukaan näkökyky olisi palautunut Gorajin saaman lääkityksen avulla. Minkäänlaista varmuutta asiaan ei kuitenkaan saatu, eikä Goraj suostunut jatkotutkimuksiin asian tiimoilta.

Tapahtuneen myötä Goraj palasi itsenäisen elämän pariin ja kaiken kukkuraksi hän sai töitä häntä hoitaneen sairaalan vartijana.

– Emme tiedä hakiko hän nimenomaisesti tähän työhön vai onko tämä vain sattumaa, mutta joka tapauksessa hän työskentelee nyt meillä, kommentoi Agnieszka Wisniewska kyseisestä sairaalasta.

Lähde: Ladbible

Kuva: Pixabay