Tosi-tv-kasvo ja kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola julkaisi hetki sitten Instagram-tilillään kuvan sairaalavuoteelta. Hän kertoo vasemman puoleisen rintaimplanttinsa hajonneen.

Rintaimplantin hajoaminen selvisi hänelle jo viime keväänä, kun hän hakeutui lääkärin vastaanotolle muista syistä.

– Kuten joku saattaa muistaa, kävin keväällä ihan muista syystä lääkärillä, ja pyysin siinä sivussa et jos hän vois tsekata onko mun 12 vuotta rintaimplanteissa havaittavissa selkeää kapselointia tai muuta normista poikkeavaa. Ymmärrettävästi tollasia on vaikeaa paljaalla silmällä nähdä, joten hän kirjoitti mulle lähetteen rintojen ultraäänitutkimukseen, jossa päästään sitten tirkistelemään pintaa syvemmälle, Iida kirjoittaa ja jatkaa:

– Sain vähän yllättäen sieltä huonoja uutisia, sillä siellä selvisi että mun vasen implantti on hajonnut, ja suositeltiin mahdollisimman ripeää vaihtoa. Kuulemma aika yleistä, voi johtua miljoonasta jutusta, eikä sinänsä megavaarallista, mutta kuitenkin piti toimia asap. Mulla tää sit kuitenkin meni näinkin pitkälle sen takia, ettei huippukirurgeille oo vapaita aikoja mitenkään ihan liikaa.

Iida kertoo, ettei hän olisi myöskään ennättänyt aiemmin leikattavaksi.

– Oon vastuussa 19 lemmikistä ja asun 1800-luvulla rakennetussa hirsitalossa. Eli mun on aika vaikee järjestää sellasta lepoaikaa, jossa suurin fyysinen aktiviteetti saa olla maidon kaataminen aamukahviin, Iida kirjoittaa.

– Mut järjestelykysymyksiä, järjestelykysymyksiä ja täällä mä nyt oon opettelemassa elämään levossa ja pienempien rintojen kanssa. Luulen että ensimmäinen tuottaa paljon enemmän haasteita, Iida jatkaa.

Lue myös:

Iida Ketola avautuu kiusallisesta kohtaamisestaan kerjäläisen kanssa – tuskailee keskiluokkaisuuttaan: ”Lopputulos oli katastrofi”

Hannu Pikkarainen järkyttyi raiskaustuomiostaan – Iida Ketolalta tyhjentävä avautuminen: ”Meinasin oksentaa”