Mäkihyppääjä Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas, 31, on pian 1 vuotta täyttävän Ilona-tyttären äiti, joka on toteuttanut viimeisen kolmen kuukauden aikana kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen. Nyt hän julkaisi Instagram-tilillään upean kuvaparin muutoksestaan.

– Tässä se nyt on. Kolmen kuukauden muutos ilman mitään sen suurempia diettejä. Kertaakaan en ole kaloreita laskenut tai itseltäni mitään kieltänyt, mutta se ei tarkoita sitä, että herkkuja olisi voinut vetää kaksin käsin tai syödä ihan mitä sattuu, Eveliina muistuttaa.

Aktiivinen liikunta auttoi muutoksessa ja kuntosaliharjoittelun rinnalle Eveliina otti myös juoksulenkit.

– Mun kohdalla peruskuntoa kohottavat rasvanpolttolenkit on olleet avain lukkoon. Vielä ei tosin olla maalissa, mutta tästä taas pikkuhiljaa lisätään niitä salitreenejä mukaan ohjelmaan ja haetaan vähän kiinteämpää ulkoasua.

Myös riittävä uni ja stressinhallinta ovat olleet Eveliinan mukaan tärkeässä roolissa.

– Liian vähäinen uni ja liika stressi saavat aikaan kiihtynyttä kortisolin kehitystä, jolloin et laihdu. Itse rentoudun parhaiten piikkimatolla jossa makoilen joka ilta noin 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa.

Katso upeat muutoskuvat alta. Ensimmäinen kuvista on otettu vuoden alussa, seitsemän kuukautta tyttären syntymän jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Matti Nykäsen Eveliina-tytär avautui vaikeasta aiheesta – ”Tunnen siitä huonoa omaatuntoa”

Seiska: Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas debytoi näyttelijänä – nappasi heti tuplaroolin: ”Ihan huippua olla mukana!”