Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuva Samu Haber avautuu menestyksen varjopuolista Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa.

Haber kertoo haastattelussa saaneensa artistina kaiken mistä haaveili, mutta supersuosio oli tehnyt hänestä onnettoman ja ahdistuneen ihmisen. Muusikko painoi menestyksensä huipulla jatkuvalla syötöllä töitä ja vietti kiireisimpinä vuosinaan yli 300 päivää ulkomailla.

Vähitellen Haber oli alkanut kärsiä univaikeuksista, joita hän yritti lääkitä alkoholilla ja unitableteilla. Pian hän alkoi saada paniikkikohtauksia, ja lopulta mies oli varma, että kuolee.

Käänteentekevä tilanne tapahtui talvella 2016 Australiassa, jonne hän oli lentänyt silloisen tyttöystävänsä kanssa aurinkolomalle.

– Olin aivan loppu. Minulla oli paniikkikohtauksia, ahdisti, enkä vieläkään saanut nukuttua, Haber kuvailee oloaan Me Naisille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eräänä iltana Haber hakeutui yksityiselle lääkäriasemalle, kun hänelle nousi korkea kuume, ja hän alkoi oksentamaan verta. Tutkimuksissa ei kuitenkaan näkynyt mitään poikkeavaa.

– Oletko koskaan miettinyt, että puhuisit jollekin? lääkäri kysyi artistilta.

Kysymys sai Haberin hätkähtämään, mutta hän päätti kuitenkin mennä juttelemaan lääkäriaseman terapeutin kanssa. Tämä muutti totaalisesti Haberin elämän suuntaa.

– Lähdin sen jälkeen kävelemään Sydneyn keskustaan. Yhtäkkiä minusta tuntui, kuin käteni olisivat syttyneet palamaan. Tuli hiki, minua itketti, oli haikea olo. Tajusin, että nyt olen oikeasti jonkin sellaisen äärellä, missä minun kuuluukin olla, Haber summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Janne ”Nacci” Tranbergilta suorat sanat huumeiden käytöstä tuomitulle Samu Haberille: ”Ei sitä tarvitse selitellä”

Samu Haber romahti totaalisesti fanien edessä – avasi tapahtumia tv:ssä: ”Onhan se kova kokemus”